avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezilierea unui contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezilierea unui contract de prestari servicii

in urma cu 2 zile am semnat un contract de mediere pentru obtinerea unui loc de munca in Marea Britanie.Fortata de imprejurari si fara sa fi citit acel contract am semnat,ulterior am constat ca exista destule clauze abuzive,grosolane si fara vre-un temei legal...doresc reziliera acestui contract dar nu stiu cum ar trebui sa procedez,ce as putea face,acum..??legal cum sa procedez?
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
vcatalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 14 Mai 2014
Modul cum se poate rezilia/ denunta unilateral acel contract trebuie sa fie prevazuta in continutul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cablu canal s yo_nelutzu1977 yo_nelutzu1977 am un contract cu firma de cablu canal s din februarie 2010 pina in februarie 2011 acum 3 luni am facut cerere de reziliere fiind cu plata la zi,nici pina azi ... (vezi toată discuția)
Contract telekom websignal websignal Buna ziua , vin cu o problema banuiesc des intalnita , din cauza neatentiei noastre , cat si a nesimtirii operatorilor de telefonie mobila/fixa. Dupa ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament vodafon ofelia23 ofelia23 Detin pe firma ( SRL) 2 abonamente la vodafon care expira in 09.2011 , dar eu voi pleca din tara ( in urma acceptarii unui job in strainatate) in 02.2011 ... (vezi toată discuția)