avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abreviere folosita intr-o solutie pe scurt!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abreviere folosita intr-o solutie pe scurt!!!

intr-un text al unei instante se foloseste aceasta exprimare``in baza art.300/1 al 3...se mentine...x si y,ambii cu d.s.c anterior indicate.`` ce reprezinta aceasta prescurtare d.s.c??? ma poate ajuta cineva???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:59, 22 Octombrie 2013
Nu am vazut asa ceva.
Pe portal cum scrie?
buna seara..exact asa scrie. exact cum va scriu eu,exact cum tastez...d.s.c..am tot cautat in liste,in dictionare insa nu gasesc nici o explicatie..ciudat pentru ca aceasta formulare se utilizeaza doar de 2 ori in cazul inculpatilor..x...si y!
Solutia pe scurt:`` În baza art 300/1al 1 C.pr.pen constată legalitatea si temeinicia arestării preventive a inculpaţilor : x - y - - În baza art 300/1 al 3 C.pr.pen menţine starea de arest a inculpaţilor x si y , ambii cu d.s.c anterior indicate.``
Poate va legati de treaba asta in recurs daca puteti.
Nu cred ca inseamna date sentinta citata...dar se poate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara proces penal AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce se intampal daca la inceputul unui proces penal nu s-a judecat camera preliminara iar acest proces a ajuns la sfarsit? (vezi toată discuția)
Talharie MarianAlexandru MarianAlexandru Bună seara [editat - sunteti pe Avocatnet]. Acum aproximativ un an de zile mi s-a furat un telefon mobil, lângă mine fiind prietenii care au văzut totul. ... (vezi toată discuția)
Masura de arestare preventiva eu101 eu101 buna seara . am si eu problema .... cineva a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, astazi a fost chemat din nou in fata instantei pentru ... (vezi toată discuția)