avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate muresan_maria

Activitate muresan_maria

Răspuns la discuția Teren vandut
Da asa e. Doar ca omul are sentința de la tribunal pt a-si putea intabulat. Dar nu le-a făcut nici până azi. Problema e ca are pretenția de la mine săi dau un teren in locul celui cu problema. Poate săi dea instanta dreptate si sa ma oblige pe mine ca moștenitoare săi dau alt teren sau despăgubiri având în vedere că terenul nu apare la mine in cert de moștenitor
Discuție Teren vandut
In anul 2009 tatăl meu a vândut 3 terenuri unei persoane. Contracte tipizate de la primărie cu martori tot legal. La unul din terenuri sa trecut parcela si tarlaua gresita. Respectivul teren a fost vândut în 2007 si persoana respectiva la intabulat si sa stres de la tatăl meu. Și-au dat amândoi seama ca sa greșit si au tot amânat cand unul cand celălalt refacerea contractului. Cumpărătorul a acționat în instanță pt a cere dreptul de intabulat. Sentința ia fost favorabilă doar ca nu au mai corectat greseala si nici nu a trecut la intabulat nici pt celelalte terenuri. In 2016 tatăl meu a murit. Am făcut succesiunea iar acum el are pretenții de la mine sau dau un teren pt acela cu problema. Precizez ca la mine in act de moștenitor nu apare terenul in cauza motivul cum v-am spus că a fost vândut în 2007 si sa intabulat. Acum mă cheamă in instanta pe mine. Ce se poate intampla? Va multumesc
Răspuns la discuția Vanzare teren
Ok. Dar terenyl respectiv a fost vandut si intabulat. Nu mai exista la mine
Nimeni?
Buna seara revin la problema mea. Am discutat cu o persoana care a cumparat teren de la tatal meu la care are si sentinta de la tfibunal din 2010 dar care se pare ca terenul respectiv a mai fost vandut la alta persoana in 2007 care ulyerior a ai intabulat.am intrles ca sa produs o greseala cand sa trecut parcela si tarlaua si sa trecut trrenul care era deja vandut. Anii au trecut si nau mai reglat problema.tatal meu a murit si acuma el vrea sai dau alt teren in locul celui cu problema sau sai dau bani. Pe mine nu mai apare trrenul la succesiune. A zid ca ma da in judecata pe mine ca urmasa. Poate sa i se dea castig? Si sa ma puna sa platesc?
Daca au sentinta de la tribunal se pot scoate in baza aceleia direct de la cadastru sau cum?
Va multumesc
Nimeni nimik?
Va multumesc
De ce doar asa se poate? Fara intabulare nu se poate dona?