In urma succesiunii dupa tatal meu am intrat in posesia mai multor terenuri intabulate si ne intabulate. A venit cineva la mine si mia zis ca unul din terenurile respective la cumparat de la tatal meu acum vreo 6 ani dar nu la intabulat. Acuma cum se procedeaza? Sunt obligata sai cedez terenul respectiv desi eu am platit impozit pana acum sau cum se face? Iarasi la cele intabulate pot pati la fel? Adica sa vina cineva cu un contract fie de mana fie la notar?
Intabulati terenurile, daca apar in certificatul dvs de mostenitor.
Inainte verificati ce titlu de proprietate prezinta respectiva persoana, care este forma si intinderea respectivului inscris.
Revin la problema mea. Am gasit 2 persoane care au cumparat terenuri de la tatal meu mai anii trecuti mai exact in 2005 si 2008. Contract vanzare cumparare cu martori tipizat de la primarie cu copii de titlu etc. Ei n-au facut intabularea atunci. Dupa succesiune terenurile imi apar la mine ca mostenitoare. Cei de la primarie nu trebuiau sa-mi spuna ca exista contracte de v/c cu alte persoane? Acum care-i procedura sa le scot de la mine sa si le intabuleze ei si ca eu sa-mi pot intabula celelalte terenuri?
Teren vandut
muresan_maria
In anul 2009 tatăl meu a vândut 3 terenuri unei persoane. Contracte tipizate de la primărie cu martori tot legal. La unul din terenuri sa trecut parcela si ... (vezi toată discuția)
Cadastru
floarealba
Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?!
M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren
dncl
Buna seara!Tatal meu a vindut in 93 un teren cu act de mina in baza unei adeverinte.Cind a venit titlu in 97 nu s-a mai facut vinzarea cu notar si a ramas ... (vezi toată discuția)