Sunt divortata din 2008 si legea mi-a incuviintat copii mie spre crestere si educare,cu hotarare irevocabila prin declarare de neapelare.
Fostul sot s-a casatorit cu vecina mea de la etajul 1.Dansa are si ea 2 copii insa statul a decazut-o din drepturi iar copii i-au revenit fostului ei sot.
Sunt disperata deoarece sotia fostului meu sot,nu ne lasa in pace. Imi jigneste copii si trimite sute de mesaje .Ma cert degeaba cu ea sa ne lase in pace.Mai nou se duce la scoala la fiul meu si se intereseaza de el iar pe fiica mea o bombardeaza cu mesaje (azi 23 mesaje).
As dori sa va intreb ,pe baza carei legi sotia fostului are dreptul sa se intereseze de copilul meu si daca pot sa obtin un ordin de restrictie ca sa imi lase copii in pace.
Diriginta are dreptul sa spuna altuia, in afara parintelui cu drepturi depline,notele?
Ce sa fac sa ne lase in pace? A devenit totul un stres
As dori sa o iau pe cai legale sa nu ajung sa imi fac singura dreptate :(
va multumesc
Va rog frumos stie cineva pe acest forum cum se formuleaza o cerere pentru curatela?
Vreau sa depun eu,ca mama cerere de curator la judecatorie,pentru fiul meu minor pentru a putea vinde si cota parte a lui de apartament apoi sa pot cumpara altul .
Am facut un contract la inceputul procesului.am platit 2.500 lei comisionul cerut,fara chitanta,pt ca era prea ocupat si nu a mai taiat chitanta.La recurs a spus ca trebuie sa platim din nou dar ca nu ne cere bani ,insa va face un contract si va recupera dansul banii de la primarie.Eu nu am fost de acord si nu am mai semnat nimic.Dupa terminarea procesului eu am aflat ca primaria trebuie sa ne dea inapoi niste bani(comisionul dat avocatului)desi avocatul nu m-a anuntat despre acest lucru.Fiind intrebat ,mi-a spus ca el asa mi-a spus ca el va ridica acei bani.Cum poate sa ridice el banii? eu nu am semnat nimic in acest sens si nici nu mi s-a spus ca vom primi bani inapoi.
Da am incheiat un contract si am platit o suma pentru care am semnat si nu am primit chitanta binenteles dar nu asta este problema ci cea in care avocatul imi cere sa fiu de acord cu un contract in care sa nu achit nimic pentru ca isi va recupera el banii de la primarie,nespunandu-mi ca:"Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondat, recursul. Obligă recurenţii la plata către intimaţii reclamanţi a sumei de 1500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare (onorariul avocat). Irevocabilă."
Acum eu ce trebuie sa fac?:-/