SOTUL A SUFERIT UN ACCIDENT IN TIMPUL MUNCII SI A FOST DIAGNOSTICAT CU FRACTURA CERVICALA. E BAGAT IN GIPS DE LA BRAU CU CAP(MINERVA GIPSATA). SOTIA POATE BEEFICIA DE VREU CONCEDIU PE PERIOADA IN CARE SOTUL ESTE IMOBILIZAT? POATE BENEFICIA DE VREUN CONCEDIU PLATIT>?
am fost in CCC dar la 1 sept am inceput serviciul si am trecut din CCC in stimulent de insertie. copilul face 2 ani in februarie dar eu din motive personale numai pot merge la serviciu. pot sa renunt la serviciu si sa intru din nou in CCC?
certificatele medicale se acorda in baza unui cod de boala. in cazul in care as solicita medical pt ingrijire sot imobilizat la pat din cazuza unui accident la serviciu la ce cod m-as incadra? ca sotie pot beneficia de max 180 zile de medical pt ingrijire sot?
buna dimineta! ce trebuie sa fac pt a beneficia de concediu? ce acte am nevoie? de unde le pot procura? pt cat timp pot benefia de concediu? cum voi fi platita in timpul concediului? ce inseamna CFP?
buna seara! sotul a suferit un grav accident la serviciu si e imobilizat la pa pt 7 saptamani. se poate ca sotia sa beneficieze de vreun concediu in aceasta perioada pt a ingriji sotul?