Buna ziua,
cum se calculeaza pensia pentru urmas- copil,va rog? Este o suma fixa sau se calculeaza in functie de ultimul salariu net realizat ?
Multumesc!
Buna seara,
conform hotararii de divort tatal are anumite responsabilitati fata de minor,acesta nu le respecta,mai mult copilul il cauta doreste sa-l abordeze dar este respins.
Exista posibilitatea ca minorului sa-i pot schimba acel nume pe care il poarta de la ,,tata,,?
-care ar fi procedura va rog?
multumesc!!!!!
Buna ziua,care este legea ref la partajul bunurilor comune,va rog? daca sunt minori se tine cont de cresterea si educarea acestora,de faptul cum au fost pastrate bunurile comune,unde se poate citi?
multumesc!
pensie de invaliditate,grad 2.pot obtine avocat din oficiu fara a mai plati?
multumesc,ma gandeam sa pot folosi aceasta strategie in partaj pentru a obtine un procent in plus macar se poate?!
Multumesc,pe langa faptul ca pensia este ,,modica,, m-ai tbuie sa suport si retele bancare pana la finalizarea partajului.
Aveam indoiele ref la art 389 la punct 3-4,datorita situatiei financiare nu-mi pot permite avocat,va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua,
ma pot prezenta in instanta sa-mi cer drepturile in urmatoarea situatie:
-divortul s-a incheiat acum 3 ani din culpa comuna
-in timpul casatoriei m-am imbolnavit de o boala incurabila,apoi la aflarea biopsiei sotul a introdus actiune de divort
-pensie de intretinere pentru copil nu plateste asa ca am apelat la executor
-nu mi-am refacut viata,am mers prin spitale pentru a-mi putea recapata sanatatea de dragul copilului am luptat
-Pot beneficia de art 389 acum dupa 3 ani de la pronuntarea divortului?
Multumesc!
gradul 2 cu revizuire,nu pot benedicia de ambele care este procedura va rog?
Buna ziua,daca un pensionar de invaliditate doreste sa reia lucrul cu contract de munca la o un angajator si renunta definitiv la pensie pentru pg normal de lucru(8 ore),care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze?
-semnarea contractului mai intai ?
-anuntarea comisiei de expertiza si casa de pensii?
Va rog,
copilul ramane cu apartamentul cu sacrificiul facut de mama, luptand din rasputeri sa -l pastreze sunteti parinte oare?!!!!! De ce nu se fac anchete sociale dupa divort,de ce copiii tbuie sa ramana in strada pentru ca asa vrea tata,de ce mamele fac sacrificii mai mult decat e necesar renuntand la medicatia lor oferind totul copiilor si tatii au dreptul la jumatate din bunuri? Cu ce gresc copiii oare?