avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legea partajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legea partajului

Buna ziua,care este legea ref la partajul bunurilor comune,va rog? daca sunt minori se tine cont de cresterea si educarea acestora,de faptul cum au fost pastrate bunurile comune,unde se poate citi?
multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
savinermia, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:54, 1 Decembrie 2013
[ link extern ] #
de la art 339- 359

La ce va referiti cand vb de modul de pastrare a bunurilor ?
Daca v-ati ocupat de copii si de gospodarie se apreciaza ca si contributie la cheltuieli
Art. 326
Munca oricaruia dintre soti in gospodarie si pentru cresterea copiilor reprezinta o contributie la cheltuielile casatoriei.

Nu veti avea dreptul la o cota mai mare daca copiii raman sa locuiasca cu dvs.
Ce va intereseaza concret ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parte am la casa construita impreuna? dianamitru dianamitru In 2011 am cumparat un teren cu bani imprumutati din banca impreuna cu sotul meu. In perioada semnarii contractului eram in spital cu copilul iar pe contract a ... (vezi toată discuția)
Criterii stabilire cote parti in cadrul partajului mada73ro mada73ro Intrebarea este daca exista criterii exacte prin care se stabilesc cotele parti ale sotilor in cazul partajului judiciar? Adica daca sotul are venituri mai ... (vezi toată discuția)
Va salut! am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: inainte ... buha_cu_b_mare buha_cu_b_mare Va salut! Am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: Inainte de casatorie: el are cumparat un apartament pe numele lui achitat integral cu plata cash; ... (vezi toată discuția)