avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume minor

Buna seara,
conform hotararii de divort tatal are anumite responsabilitati fata de minor,acesta nu le respecta,mai mult copilul il cauta doreste sa-l abordeze dar este respins.
Exista posibilitatea ca minorului sa-i pot schimba acel nume pe care il poarta de la ,,tata,,?
-care ar fi procedura va rog?
multumesc!!!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:18, 3 Decembrie 2013
cati ani are copilul ? el vrea sa isi schimbe numele ? Sa vb cu tatal, daca e de acord, il puteti schimba pe cale administrativa, aveti nevoie de motive temeinice, altele decat... de nervi.
Aveti procedura in link.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil elena74-74 elena74-74 Buna ziua ..as dori si eu o informatiee,,,,sunt divortata de 4 ani si am o fetita de 6 ani.. am custodia fetitei mele...fostul trebuie sa-mi plateasca pensia ... (vezi toată discuția)
Minor aflat in intretinere prin hotarare de divort alinaluca alinaluca Buna ziua,am o intrebare va rog...am un minor de 16 ani aflat spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila.Eu sunt casatorita cu cetatean ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva Adelinamary Adelinamary buna ziua , mentionez ca am fost casatorita am un copil iar acum am divortat si in urma procesului am obtinut custodia exclusiva a copilului,deoarece tatal are ... (vezi toată discuția)