avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate yvm

Activitate yvm

Răspuns la discuția Tabel creante
Multumesc dar nu gasesc .I-mi puteti spune unde mai precis sa caut?
Discuție Tabel creante
Buna ziua
Unde se poate vedea pe Internet ,Tabelul definitiv al creantelor unei firme in curs de faliment?
Multumesc
Discuție Plata
Buna ziua
Vreau sa stiu daca o persoana fizica,careia i s-a emis o factura de vinzare marfa,poate platii cu numerar (cu bon fiscal/casa de marcat)dupa un anumit termen stabilit de comun acord sau este obligata sa plateasca in aceeasi zi in care i s-a emis factura?
Multumesc
Buna ziua.
Va rog sa-mi prezentati si mie un model de Nir folosit in vinzarea cu amanuntul.
Multumesc
Răspuns la discuția Plata cu cardul
Buna ziua.
Cunosc raspunsul dvs.Intrebarea mea era alta,si anume:daca persoana fizica i-si plateste factura cu cardul,trebuie sa mai emit si bon fiscal pentru aceeasi suma incasata?
Nu cumva suma se incaseaza de doua ori?
Multumesc
Va rog sa-mi spuneti in ce lege gasesc raspunsul dvs ?
Multumesc
Multumesc
Spor la treaba
Buna ziua
Multumesc pentru raspuns dar eu doream sa stiu urmatoarele:vinzatorul are Pos si casa de marcat.In situatia in care ii vinde cu factura marfa unei persoane fizice(nu juridice),aceasta din urma poate platii cu cardul din contul sau?Daca da,ce rost mai are emiterea bonului fiscal ?
Multumesc
o zi placuta....
Buna ziua
In ce conditii poate plati o persoana fizica cu numerar o factura mai mare de 5000 RON?
Discuție Plata cu cardul
Buna ziua
O persoana fizica poate plati cu cardul factura de marfa ce i s-a emis ? Precizez ca unitatea vanzatoare are casa de marcat.