Buna ziua, va deranjez din nou cu o intrebare : o persoana care se intoarce dupa o perioada de suspendare a contract. ind. de munca pentru o perioada de 3 ani iar cu data de 27.10.2013 a revenit in activitate.
Cu data de 10.11.2013 - 29.11.2013 are concediu medical ptr ingrijire copil bolnav(cod 09). Va rog sa imi spuneti in ce conditii se poate plati medicalul!
Va multumesc mult ptr promtitudinea cu care raspundeti la intrebari. Sa aveti o zi buna!
Buna ziua, as vrea sa va intreb ce reprezenta sporul de 20% acordat la cresele de copii in anul 1991. Eliberam adeverinte ptr cei care vor sa isi reconstituie veniturile ptr pensie si cautand in statele vechi gasim un spor de 20% care nu stim ce fel de spor era.
Buna dimineata, am primit raspunsul d-voastra dar totusi nu este foarte clar ptr ca specificati la un moment dat ,,proportional pana la data incetarii CIM,, Persoana nu a lucrat deloc ptr ca in toata aceasta perioada a avut CM. Proportional cu ce?
Buna ziua, vreau sa va rog sa imi spuneti daca o persoana care a avut CM din ianuarie 2012 pana in prezent cu diagnostic de tuberculoza iar cu data de 1 Nov. 2013 inceteaza activitatea poate primi cv in bani a concediului de odihna neefectuat pentru anul 2013, luand in considerare Directiva nr. 2003/88/CE, care prevede ca, concediul medical nu mai diminueaza concediul de odihna. Este adevarat ca persoana nu a lucrat deloc, dar nu are dreptul la contravalore in bani cu atat mai mult cu cat inceteaza activitatea? Va multumesc mult!