avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua, va deranjez din nou cu o intrebare : o persoana care se intoarce dupa o perioada de suspendare a contract. ind. de munca pentru o perioada de 3 ani iar cu data de 27.10.2013 a revenit in activitate.
Cu data de 10.11.2013 - 29.11.2013 are concediu medical ptr ingrijire copil bolnav(cod 09). Va rog sa imi spuneti in ce conditii se poate plati medicalul!
Va multumesc mult ptr promtitudinea cu care raspundeti la intrebari. Sa aveti o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:14, 3 Decembrie 2013
Dupa parerea mea certificatul medical se poate plati,daca persoana se incadreaza prevederile art.69(1)din Normele de aplicare a OUG 158/2005,care mentioneaza ca in baza de calcul a indemnizatiei se utilizeaza si perioade asimilate stagiului de cotizare prevazute la art.12 alin.(2 ) si(.4),in care intra si veniturile din indemnizatia crestere copil pana la 2 respectiv 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala la baza de calcul concediu medical la intoarcerea din cresterea copilului rodica enescu rodica enescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La intoarcerea din cresterea copilului (oct.2009) in prima zi mama prezinta certificat de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil cod 09 danet danet buna ziua, se poate intra in concediu ingrijire copil cod 09 imediat dupa perioada de sarcina si lauzie , iar dupa cele 45 zile de concediu medical sa se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 09 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, am urmatoarea speta si nu stiu cum sa o rezolv: o angajata a efectuat concediul medical medical cod 08 sarcina si lauzie 126 zile. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)