avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate roryana

Activitate roryana

Răspuns la discuția Prescriere datorii
Buna ziua!
Da intradevar am trimis actele prin posta pentru ca eu sunt de 8 ani la fata mea in Polonia sa am grija de nepoti , deci nu am putut personal sa merg la Fisc. In cea ce privesc majorarile am inteles ca nu se pot pune majorari mai mult decat dublul sumei ori la mine fata de 30 mil. s-au pus de 9 ori pana la 260 mil la ora actuala . Si apoi nu mi se pare corect sa ma mai impuna azi , odata ce societatea nu exista , la cevenit ma impune fiscul?Eu as fi de acord sa dau prejudiciul meu de 30 mil si sa -m9i scada majorarile astfel scap si eu de datorie , ia si fiscul niste bani , deoarece imi tot vin titluri executorii , ori eu nu am ce da , nu am casa , nu am masina , nu am conturi bancare , nu am pamant , nu am pensie ori salariu , stau la fata mea si ma intretine ea la ora actuala , deci ar fi si ei in pierdere banuiesc.....
Buna ziua ! Am avut o firma Intrepr. individuala si am reziliat-o acum 3 ani .
Cei de la fisc tot imi trimit acasa impuneri , cu toate ca actele de reziliere le-am trimis prin posta cu confirmare de primire pe care au semnat-o deci au luat la cunostinta acest fapt , eu nefiind in tara.
am avut in schimb 3200 lei restanta de plata care sa-u transformat in trei ani in 26100 lei cu penalizari si majorari si etc ce mai pun ei . Deci prejudiciul meu la stat era de 3200 lei pe care as fi dispusa sa-l platesc dar nu si majorarile . Cum sa procedez, va rog sa-mi spuneti ? mai exista art. cu prescrierea datoriilor daca trec 3 ani ? sau daca vreau sa platesc decat prejudiciul cum procedez?
Multumesc !
Ma judec cun copii tatalui meu vitreg pentru un apartament si acestia imi fac mereu fotografii la apratamentul care este deocamdata proprietatea mea.au voie fara acceptul meu sa faca fotografii la apartament sau mie? Multumesc!
Răspuns la discuția actiune in simulatie
Am stat împreuna cu el de cand mia- facut actul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere; cred ca martorii lor decad din drepturi pentru ca nimeni in afara de mine si logodnica mea nu stiu ce era in acea casa, noi ii gateam, noi, ii spalam, noi ne duceam dua medicamente , noi i le dadeam, noi faceam curat, noimergeam la cumparaturi etc. Martorii nostrii din scara blocului unde stam pot spune acest lucru, iar chestia cu 3 ani de cand a facut actul m-am exprimat ca in decurs de 3 ani , daca era nemultumit , raposatul putea rezilia contractul , dar nu s-a pus problema de asa ceva, deci nu stiu cat castig de cauza ar avea ei.
Răspuns la discuția actiune in simulatie
Dimpotriva, nu au nici o dovada, nici acte precum l-au inmormantat ei sau au facut pomeni, au doar doi martori cam neseriosi cum sunt cunoscuti in localitate cred ca i-au platit si vor rezilierea contractului nici ei nu stiu de ce: ba spun ca e simulat, ba ca nu am respectat obligatiile contractuale de intretinere, ba ca este o donatie deghizata, pe cand eu am toate chitantele si facturile cand am facut inmormantarea , precum si cele cand am facut pomenile, am si martori , va dati seama pe cei care au fost la pomeni si inmormantare, dar sunt prea multi, am trecut deja apartamentul pe numele meu la asociatie, primarie, apa, gaze, curent, gunoi etc. si chitantele de plata la toate aceste utilitati sun pe numele meu incepand de a doua zi cand am facut actul .Mai mult , caca nu era multumit raposatul el era singurul in decurs de 3 ani sa rezilieze acest contract, nu?
Am avut grija de tatal meu vitreg 3 ani si mi-a facut act de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere acum 3 ani; a decedat acum 6 luni iar copii din prima casatorie m-au dat in judecata cum ca ar fi simulat actul; ce sanse au ei si ce sanse am eu sa nu rezilieze contractul? am facut inmormantarea si cele de dupa cum se cuvine, deci am respectat clauzele, am martori, chitante,
Multumesc!
Răspuns la discuția Scadere auto de la fisc
Va multumesc pentru raspuns !
Aveam o nelamurire deoarece copii fostului sot care a decedat , din prima casatorie, ar vrea masina fara sa dezbata taxa de succesiune sub pretextul ca a fost luata inainte de a face eu acte cu sotul dar noi traiam atunci in concubinaj . sub acelasi acoperis, iar banii pe masina i-am dat eu vanzatorului reprezentand valoarea de la masina mea si a lui si ne-am luat o toyota mai buna. Apoi am facut acte cu el si am mai trait impreuna cu acte 5, 5 ani, in total avem 23 de ani cu concubinaj cu tot, sub acelasi acoperis (demonstrat cu ci ca m-a luat in spatiu)
Sotul meu a decedat acum 6 luni.
Pot sa scad autoturismul de la fisc in baza certificatului de deces?
Multumesc!