avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scadere auto de la fisc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scadere auto de la fisc

Sotul meu a decedat acum 6 luni.
Pot sa scad autoturismul de la fisc in baza certificatului de deces?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
roryana, utilizator
Cel mai recent răspuns: roryana , utilizator 12:07, 31 Octombrie 2013
Daca nu este dezbatuta succesiunea ,nu puteti
Desfasurati procedura succesiunii,in urma careia se va elibera certificatul de mostenitor ,astfel incat bunul auto va intra in proprietatea dvs si veti putea desfadura demersuri de trecere pe rolul dvs fiscal
Va multumesc pentru raspuns !
Aveam o nelamurire deoarece copii fostului sot care a decedat , din prima casatorie, ar vrea masina fara sa dezbata taxa de succesiune sub pretextul ca a fost luata inainte de a face eu acte cu sotul dar noi traiam atunci in concubinaj . sub acelasi acoperis, iar banii pe masina i-am dat eu vanzatorului reprezentand valoarea de la masina mea si a lui si ne-am luat o toyota mai buna. Apoi am facut acte cu el si am mai trait impreuna cu acte 5, 5 ani, in total avem 23 de ani cu concubinaj cu tot, sub acelasi acoperis (demonstrat cu ci ca m-a luat in spatiu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune aura2014 aura2014 Buna ziua! Dupa decesul sotului meu a ramas o masina pentru care inca nu am dezbatut succesiunea. Masina este luata din banii mei9am vandut o alta masina) si ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! am trăit cu soțul 13 ani (concubinaj),avem un ... Georgiana Loredana Lazăr Georgiana Loredana Lazăr Bună seara ! Am trăit cu soțul 13 ani (concubinaj),avem un copil recunoscut de soț. Soțul a decedat in urma cu 4 luni. El avea 2 terenuri in arenda ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina de la mostenitor Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi si opinii privind \"siguranat \" cumpararii unei masini. masina in cauza este a sotiei supravietuitoare, care are ... (vezi toată discuția)