Buna ziua!
Dupa decesul sotului meu a ramas o masina pentru care inca nu am dezbatut succesiunea. Masina este luata din banii mei9am vandut o alta masina) si ai sotului (completare , dar mai putin) dar nu cand aveam acte ci inainte de a aface acte cu el, dar traiam sub acelasi acoperis ca concubini; faptul ca am luat-o noi impreuna poate fi atestat de martorul caruia i-am dat banii si de la care am luat masina si care poate depune marturie orciand. Copii lui naturali , care nu vorbesc cu mine au dus o copie de pe actul de deces al sotului la primaria unde este luata in evidenta masina si am inteles pe cel de acolo care se ocupa cu masinile ca a fost scazuta de la impozit , acum nu stiu daca a fost si radiata din oficiu de la politia judeteana, deoarece actele masinii, certificatul de inmatriculare , placutele de la masina cu numerele si masina se afla la mine, cartea de identitate, Deci se putea oare radia fara astea? Apoi mai vreau sa stiu daca eu dupa moartea sotului ce a intervenit acum 10 luni am dreptul la o parte din masina, caci copii sotului vor sa ia masina din fata blocului spunand ca e a lor. Se poate asa ceva legal? Multumesc!
Sa intelegem ca masina a fost cumparata pe numele lui inainte de incheierea casatoriei, iar suma majoritara din care a fost achitata masina provenea de la dvs?