avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate oanacrissy

Activitate oanacrissy

Discuție Defaimare
buna ziua! as vrea sa stiu daca fata mea,majora,poate sa faca o reclamatie sau sa dea in judecata pe actuala sotie a tatalui ei pentru denigrare.primim mesaje,atat eu cat si fata in care se folosesc cuvinte obscene si afirmatii mincinoase.cum putem rezolva acest conflict care dureaza de vreo trei ani.mentionez ca fata nu raspunde la nici un mesaj.am inteles ca de la 1 februarie s-a introdus din nou legea defaimarii.multumesc
Discuție Neglijenta?
buna ziua!am o intrebare din curiozitate mai mult:am doi copii de 24 si respectiv 23 de ani care vor sa isi dea tatal in judecata pentru neglijenta.mentionez ca sunt divortata din anul 2004 pe cand copii erau minori,apoi pensia stabilita de lege prin divort nu a platito decat vreo 4,5 ani si atunci cu chiu cu vai prin politie etc,niciodata nu l-a interesat ce fac copii lui sau macar sa dea un telefon de buna ziua.sotia lui actuala mi-a amenintat copii ca daca mai incearca copii sa isi gaseasca tatal il pune pe baiatul lui(din alta casatorie)sa-i omoare etc injuraturi si amenintari la care tatal lor priveste absent.deci vreau sa stiu daca copii meu au sanse de al trage la raspundere pe tatal lor si daca pot cere daune.multumesc
Răspuns la discuția Mostenire
haideti sa va explic cum sta situatia mai pe larg:tatal copiilor mei,recasatorit,dansa avand un copil dintr-o casatorie anterioara,ai mei au fost dati la o parte din viata acestuia,nemaiavand pretentia (eu)nici la pensia alimentara.tatal copiilor mei nu detine nimic in curtea lui(fara casa,fara masa,fara nimic)toata munca lor din italia e pe terenul dansei sau mai bine zis al casei ei parintesti.au firma,firma trecuta pe numele copilului ei,2 apartamente trecute tot pe numele copilului dansei.primesc mesaje de la dansa ca imi dezmosteneste copii si vorbe ff urate la adresa lor,iar eu revin cu intrebarea:daca el si-a adunat averea(masini,teren etc)in curtea dansei,copii mei au dreptul la mostenire sau nu?va multumesc!
buna ziua;ce acte,cati bani si cata scoala trebuie sa ai sa deschizi o firma de vanzari auto la mana a doua,aduse din italia
multumesc mult
Discuție Mostenire
buna ziua,revin cu o intrebare:daca fostul sot si tatal copiilor mei a acumulat o avere pe propietatea actualei sotii iar ea avand un copil dintr-o casatorie anterioara,averea lor lasand-o mostenire copilului dansei(copil vitreg al tatalui)copii lui legitimi mai au vreo sansa la mostenire?multumesc
multumesc mult,m-am contrazis chiar cu actuala sotie si imi spunea ca, copii mei sunt niste bastarzi si n-o sa le ramana nimic:)o seara buna!
fostul sot e recasatorit si lucreaza in italia.in romania nu are acte pe casa ci sotia actuala pentru ca e casa ei,dar bunurile le-au facut impreuna si as vrea sa stiu daca copii care ii am impreuna cu dansul ar avea parte la mostenire.tocmai asta s-a si cautat,actuala sotie sa fie sigura ca copiilor mei nu le va ramane nimic dupa moartea tatalui.multumesc.
Discuție Mostenire
buna seara,stric si eu o intrebare ca moarte nu are,poate gasesc raspuns.daca fostul sot traieste in casa actualei sotii,copii lui au dreptul la mostenire?multumesc
Răspuns la discuția Tata absent in viata copiilor
asta cam asa este,multumesc mult,era doar o curiozitate de a copiilor sa isi vada parintele dupa multi ani si evident ca nu se intalneau acasa la ei pentru ca oricum nu e propieteatea lor ci a unui italian(gazda).