avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Activitate iuly_m

Activitate iuly_m

Răspuns la discuția Dosar penal
pachetul de pe langa judecatoria Tulcea, si recursu o sa fie la curtea de apel la constanta
Răspuns la discuția Dosar penal
multumesc de raspuns, vream procurorul ?? de unde va fi de la parchetul de pe langa judecatoria de unde sa trimis dosarul in instanta ? sau procuror de la curtea de apel ??sau acelasi procuror de sedinta care a fost la prima instanta
Discuție Dosar penal
buna ziua , de exemplu daca pe fond la judecatorie in timpul procesului e un judecator si un anume procuror de sedinta la recurs sau apel la curtea de apel care e in alt judet la noi, e acealasi procuror din orasul judecatoriei ? sau procuror de unde este curtea de apel ?
Răspuns la discuția Ucidere din culpa
buna seara vineri avand primul termen la proces ucidere din culpa ? pot cere termen de avocat???pt angajare avocat?
va multumesc !
va multumesc pt raspuns.deci va rog frumos spuneti mai clar ca n-am inteles pai e termen de prescriere fapta e din mai 2009 si in decembrie 2013 e primul termen la judecata.
Buna seara , un caz cu accident ucidere din culpa 1 singur decedat, accidentul e din mai 2009 , si abia in decembrie 2013 are primul termen la judecata, pana acum a fost la parchet, care este timpul de prescriere? sau odata intrat in instanta nu mai are termen de prescriere? va multumesc
buna seara, unchiul meu din isaccea jud tulcea a castigat un proces din care are de recuperat niste bani de la o persoana din braila , dar aceasta persoana sta nelegal si locuieste in isaccea, a castigat la judecatorie a facut recurs la tribunal persoana aceea si i sa respins. acum trebuie sa o investeasca executoriu?? procesul e obligatia de a face prin care unchiul trebuie sai returneze masina persoanei, iar persoana sai dea inapoi banii cuveniti dati pe masina, trebuie sa apeleze la un executor din braila sau din tulcea??
dle patrascu un raspuns as vrea daca in experienta dvs . s-a intamplat sau ca la un accident ucidere din culpa cu o victina, eu soferul nefiind baut, sa se primeasca inchisoara cu executare ???
Buna seara, sunt cercetat cum am mai spus intr-un dosar de ucidere din culpa. La momentul accidentului nu am fost baut, si a existat o singura persoana decedata in masina mea !! Am sanse la condamnare cu executare???as dori o parere cine a mai aparat persoane in cazul acesta?? avocatul spune sa luptam impreuna ca am sanse la achitare sau restituire la procuror, ca e o speta mai grea in dosar mai fiind invinuit o persoana si desi era cercetat pt 2 infractiuni a primit scoatere de sub urmarire si trimiterea mea desi sunt probe destule ca el e vinovatul !!