avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

buna ziua , de exemplu daca pe fond la judecatorie in timpul procesului e un judecator si un anume procuror de sedinta la recurs sau apel la curtea de apel care e in alt judet la noi, e acealasi procuror din orasul judecatoriei ? sau procuror de unde este curtea de apel ?
Cel mai recent răspuns: iuly_m , utilizator 13:50, 8 Decembrie 2013
Instanta de judecata va avea o alta compunere in apel sau in recurs.
Judecatorul de la fond nu va putea face parte din completul de judecata.
multumesc de raspuns, vream procurorul ?? de unde va fi de la parchetul de pe langa judecatoria de unde sa trimis dosarul in instanta ? sau procuror de la curtea de apel ??sau acelasi procuror de sedinta care a fost la prima instanta
De unde ati avut procurorul la prima instanta?
De la ce parchet?
pachetul de pe langa judecatoria Tulcea, si recursu o sa fie la curtea de apel la constanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuia depusa, trimisa - plangerea mea/ atac contra rezolutiei semnata de dl procuror general al parchetului curtii de apel ContSters124097 ContSters124097 Unde trebuia depusa,trimisa - Plingerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel ?? - la I C C J - la dl ... (vezi toată discuția)
Recurs tribunal tulcea elena_1234 elena_1234 Am dat in judecata un institut de cercetari deoarece nu a vrut sa elibereze o adeverinta de incadrare in gr ii de munca pentru tatal meu. Tatal meu a fost ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)