avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate rianabobe

Activitate rianabobe

Va multumesc mult de tot pentru raspunsul dumneavoastra.Numai bine.
Va multumesc pt raspuns.Va mai rog mult sa mi spuneti daca politia nu il gaseste acasa si dupa cateva ore el se preda, timp in care isi rezolva ultimele treburi , politia poate considera ca se sustrage si sa i faca probleme, desi familia le va comunica ca e plecat sa cumpere cate ceva si se va preda singur?
Buna seara.In cazul unei hotarari definitive de condamnare cu executare, cat timp are condamnatul la dispozitie sa se predea pt a nu incalca legea chiar daca politia vine la domiciliu sa l aresteze si el nu e acasa.Exista legal o limita de ore in care acesta se poate preda?In ideea ca mai are ceva lucruri de pus la punct dupa ce afla de condamnare.Va multumesc.
Răspuns la discuția Contestatie
Buna ziua!Astept si eu un raspuns daca se poate!Multumesc!
Discuție Contestatie
Buna seara!Daca vineri judecatorul a dat o solutie de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu si specifica cu drept de contestatie in 48 de ore de la comunicare, atunci parchetul poate face contestatie in weekend? Sau poate face si luni? Si daca nu se face in weekend inseamna ca detinutul poate fi eliberat luni?Multumesc!
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Scuze ,revin cu aceeasi problema.Am primit acum o notificare prin care ma anunta ca trebuie sa particip la un inventar si nu inteleg de ce!Adica ma roaga nu ma obliga.Noua ni s-a oprit luna de luna 50 de ron garantie asta de vreo 5 ani de cand lucrez la ei si probabil s-au gandit sa faca inventar ca oricum nu au facut de vreo 3 ani ,si stiti cum e la inventar imposibil sa nu iasa minusuri .Si deci implicit vor opri garantia.Adica asta ma gandesc ca asta este motivul pt care fac inventarul ca altul nu vad.Imi creeaza probleme faptul ca nu ma duc ca practic nu am de ce eu mi-am dat demisia.Multumesc
Va multumesc mult de tot!O seara frumoasa!
Multumesc mult .Ideea e ca eu lucram in vanzari, dar mai am 3 colege alaturi de care lucram.M-am imbolnavit si am stat in medical cam 2 luni si ceva dar intre timp mi-am anuntat un superior ca daca doreste eu pot renunta la medical si cu acordul partilor putem termina ca eu nu ma simt capabila sa continui serviciul momentan .S-au suprapus si niste probl familiale .Dar a ramas la stadiul de discutie telefonica si nu m-a mai contactat.In timpul concediului am facut o procura notariala pt un prieten care mi-a depus demisia cu acordul partilor ,demisie care nu a fost aprobata si mi s-a comunicat ca voi fi sanctionata disciplinar daca nu respect preavizul.Dec, e clar, sunt pusi pe facut rau nu vor sa ma inteleaga ca nu mai pot munci momentan.Si ce sa le restitui eu daca nu le-am luat nimic ,adica ce prejudiciu le-am creat eu eu pur si simplu nu pot continua serviciul .Sunt divortata ,am un minor in ingrijire si o mama operata care nu poate sa ma ajute cu nimic.As avea vreo sansa in instanta daca ma dau in judecata ca nu respect preavizul?Adica as fi vrut sa stiu care este cel mai rau lucru care se poate intampla daca ma dau in judecata?Va multumesc mult.
daca nu ma prezint in preaviz din motive familiale angajatorul ma poate da in judecata?si ce daune materiale poate pretinde de la mine care nu am nimic pe numele meu?multumesc