avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie

Buna seara!Daca vineri judecatorul a dat o solutie de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu si specifica cu drept de contestatie in 48 de ore de la comunicare, atunci parchetul poate face contestatie in weekend? Sau poate face si luni? Si daca nu se face in weekend inseamna ca detinutul poate fi eliberat luni?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rianabobe , utilizator 12:36, 8 Octombrie 2017
Buna ziua!Astept si eu un raspuns daca se poate!Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie juridica florentina cocan florentina cocan Judecatorul dispune inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu,cand se pune in aplicare? Dupa terminarea celor 30 de zile de arest preventiv sau ... (vezi toată discuția)
Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. fratele meu este reținut din luna iunie pt ... Zegreanu Zegreanu Bună dimineața. Fratele meu este reținut din luna Iunie pt lovire și alte violente. Sau judecat, sau făcut apel contestatie și cam tot ce se putea face. ... (vezi toată discuția)