avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună dimineața. Fratele meu este reținut din luna ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună dimineața. Fratele meu este reținut din luna Iunie pt ...

Bună dimineața. Fratele meu este reținut din luna Iunie pt lovire și alte violente. Sau judecat, sau făcut apel contestatie și cam tot ce se putea face. Ieri a primit "Înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu pt o perioada de 30zile.Ok.La final spune Cu drept de contestatie în 48 de ore. El nu a făcut contestatie
Acum apare la" Cale de Atac-contestație. Cine a depus aceasta contestatie? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Zegreanu , utilizator 10:24, 18 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc.

Voinea Liviu a scris:

Parchetul(Procurorul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie juridica florentina cocan florentina cocan Judecatorul dispune inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu,cand se pune in aplicare? Dupa terminarea celor 30 de zile de arest preventiv sau ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)
Talharie, arest preventiv catalin19975 catalin19975 Am baiatul retinut de pe data de 17.10.2014 pentru ca smuls un lantic de la gatul unei persoane este incadrat la talharie.Sau urmat caile juridice ,sa emis ... (vezi toată discuția)