avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate maryloo_coke

Activitate maryloo_coke

Buna ziua,
Am avut un ghinion și am avariat mașina auto ( este înregistrată și pe SRL) și vreau sa o declar la poliție pentru acte constatare..
Care este amenda dacă a trecut 24 ore?
Menționez ca nu am lovit pe nimeni( persoana sau alt auto) eram șingura. In mașina .
Aștept răspunsul Dvs!
Multumesc!
Maryloo
Cum semneaza un salariat in condica de prezenta o zi de munca unde angajatorul doreste sa fie nemotivat, (salariatul nu a fost la munca, a decis sa isi ai singur ziua libera fara acordul sefului.)
Multumesc de raspuns...
Eu am citit legea 196/2018 si era o specificatie ca trebuie sa ma reorganizez, dar nu am vazut sau inteles ca este OBLIGATORIU...
Un administrator si un presedinte de la alta adresa mi-au comunicat ca este obligatoriu...

Fiind asa putini, din cei 6 doar 4 proprietari suntem prezenti si ne intelegem bine, nu as dori sa ma constitui juridic...
Buna ziua,
Suntem un grup de 6 proprietari + 1 Proprietar care are spatiu cu alta destinatie.
Este obligatoriu sa ne constituim Asociatie de proprietari inregistrat juridic?
Inainte era de la 9-10 proprietari in sus.
Daca da, care este temeiul legal?
Si daca suntem asa putini, este necesar sa angajam administrator pentru emiterea cheltuielilor?
In prezent le calculez doar eu, sau este ok doar presedinte de asociatie?

Astept raspusul dvs cu mare interes....
Cu stima,
Mariana BOTEA
Buna ziua,
In data de 28.10.2019 am facut o solicitare numar portare telefon la Telekom. Mi-au facut si un contract, nu are perioada contractuala, oricand pot renunta la el.In 29.10.2019 am solicitat anularea numarul ii de portare si mi-au comunicat ca nu pot face anularea contractul ii decat dupa 30 zile, iar abonamentul va mai fi facturat inca 30 zile.In final va trebui sa platesc 2 luni pentru un serviciu care nu beneficiez. Nu am cumparat nici un telefon sau altceva de la ei. Ce nu inteleg eu este de ce nu mi se permite anularea contractul you, tanand cont ca am anuntat in termen de 24 ore, si doar dupa solicitarea mea la 30 zile, chipurile ca sistemul lor informatic nu merge. Aici virbim de firma Telekom.
Vreau sa stiu daca am acest drept, exact ca si cand cumperi un produs si il poti returna in termen de zile. Deci eu platesc un serviciu de care nu beneficiez. Astept raspunsul dvs cu mare interes.