avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata abonament serviciu neefectuat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata abonament serviciu neefectuat

Buna ziua,
In data de 28.10.2019 am facut o solicitare numar portare telefon la Telekom. Mi-au facut si un contract, nu are perioada contractuala, oricand pot renunta la el.In 29.10.2019 am solicitat anularea numarul ii de portare si mi-au comunicat ca nu pot face anularea contractul ii decat dupa 30 zile, iar abonamentul va mai fi facturat inca 30 zile.In final va trebui sa platesc 2 luni pentru un serviciu care nu beneficiez. Nu am cumparat nici un telefon sau altceva de la ei. Ce nu inteleg eu este de ce nu mi se permite anularea contractul you, tanand cont ca am anuntat in termen de 24 ore, si doar dupa solicitarea mea la 30 zile, chipurile ca sistemul lor informatic nu merge. Aici virbim de firma Telekom.
Vreau sa stiu daca am acest drept, exact ca si cand cumperi un produs si il poti returna in termen de zile. Deci eu platesc un serviciu de care nu beneficiez. Astept raspunsul dvs cu mare interes.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 30 Octombrie 2019
Sa aveti o corespondenta scris si apoi va puteti adresa protectiei consumatorului.
Vedeti intai ce scrie in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi primite pentru un abonament care trebuia sa fie anulat mi19765 mi19765 Buna ziua, La inceputul anului am luat o cartela cu numar si un fel de abonament atasat de la Telekom. Aveau o promotie conform careia pot incerca gratuit ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)
Probleme portare telekom catalinaaadx catalinaaadx Buna ziua, Am un abonament la Telekom de vreo 10 ani, iar ultima prelungire a abonamentului am facut-o anul trecut. Ceea ce m-a interesat in special a fost ... (vezi toată discuția)