avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate stef56

Activitate stef56

Perioada lipsa din carnetul de munca este : 01.08.1993- 9.09.1994
In 01.04.1993 am ajuns prin 70(1) de la SC Spumoplast SA la SC Cojan & Company SNC
In 01.08.1993 am plecat prin transfer dela Cojan & Company SNC la Cojan Dacia SRL , dar acest lucru nu este inregistrat decat prin mentiunea din carnet :poz 24 -transf in int serviciului cf art `11 lit a L1/70
In 9.09.1994 apare in carnet prin art 70(1) ca m-am transferat la SC Triplex Com SRL
In consecinta perioada 01.08.1993-9.09.1994 a ramas neinregistrata.
Este nevoie si de o declaratie la notar a patronului firmei sau ITM-ul gaseste informatia la el si-mi elibereaza adeverinta ? Daca nu gasesc documentele la arhiva ? Eu am fost acolo si am pus intrebari legate de situatia mea si au spus ca nu stiu unde este arhiva. Ce pot face intr-o asemenea situatie ?
Dintr-o eroare ( probabil) , pe vremea cand cartile de munca erau la DIRECTIA MUNCII , imi lipseste o perioada de 1 an si 3 luni din vechime.
Mai precis , o nota de transfer de la o firma privata la alta firma privata , nu a fost operata, fiind inregistrat doar transferul catre a treia firma privata. Inregistrarea apare in carnetul de munca ca si cand transferu s-a facut de la prima firma ctre cea de a treia. Din discutiile cu patronul firmei la care nu s-a operat transferul, a rezultat ca acesta nu mai are statele de plata deoarece firma a fost desfiintata de mult si documentele s-au pierdut. Cum procedez pentru a-mi intregi vechimea in munca ?
se acorda ajutor persoanelor care sunt diagnosticate cu dementa mixta ?
daca da, stie cineva cum trebuie procedat ?
asa ar trebui sa ma lamureasca dar am senzatia ca mai rau ma ameteste... in final? daca depun cererea de contopire in libertate fiind... exista posibilitatea sa nu fiu arestat? sau in final orice as face tot ma vor aresta pana se clarifica problema? exista vreo posibilitate sa rezolv aceasta problema raman in libertate asa cum sunt acum?
pai si sa inteleg ca daca cererea de contopire o fac la instanta, atunci nu voi mai fi arestat pe loc? sau ramane ca instanta sa dispuna daca ma aresteaza sau nu? contopirea se poate face si din stare de libertate sau doar din stare de arest?
in final, eu ce cer prin avocat vineri cand intentionez sa ma prezint la parchet sa lamuresc problema? contopirea pedepselor? cerere de eliberare conditionata? este corect sa ma prezint la parchetul curtii de apel bucuresti?
nu m-au arestat pe aeroport
sunt acasa ( nu m-a cautat nimeni) si am hotarat sa merg cu avocatul vineri sa ma predau
am niste probleme cu avocatul pentru ca ma innebuneste cu faptul ca instanta din romania s-ar putea sa recunoasca pedepse executate in europa dar nu si in state
noi an zis sa mergem la parchetul curtii de apel bucuresti pentru ca ei m-au extradat si sa ma dirijeze ce sa fac
am ajuns in romania din sua unde am executat o pedeapsa de 27 luni
in romania am de executat 4 ani
cele 27 luni executate in sua se scad din pedeapsa din romania ?
va multumesc foarte mult domnule avocat
va promit ca voi tine legatura cu dvs in continuare pentru a va spune cum se vor desfasura lucrurile
daca doriti ceva informatii in legatura cu felul cum se desfasoara lucrurile in state si eu vi le pot da , va promit ca va voi raspunde cu placere
nici eu nu ma astept sa fiu primit cu flori si sa fiu eliberat imediat, dar pentru ca pe 9 aug fiica mea face 6 ani si ca la ulltimele doua , eu nu am fost alaturi de ea, mi-as dori ca acest lucru sa se indeplineasca
dvs mi-ati raspuns acum ca acest lucru este posibil
ce vor face autoritatile romane voi vedea
doamne ajuta