avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate revennger

Activitate revennger

am cumparat in 1997 prin legea 112/1995 o locuinta de 50.23 mp reprezentand o cota indiviza de 30% din imobil , odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6,56mp din partile de folosinta comune ale imobilului dar si 45,84 mp teren situat sub constructie , conform articolului 35 din H.G. nr 20/1996.mentionez ca la ora actuala sub terenul situat sub constructiei mele se afla un spatiu ce apartine primariei ,imi puteti spune cu-i ar apartine acel spatiu de sub terenul meu ce il detin ? va multumesc
Discuție legea112/1995
buna ziua , prin legea 112/1995 am facut un contract vanzare cumparare a unei locuinte nationalizate in anul 1998 compusa din camera si dormitor ,bucatarie baie , in suprafat de 52 mp , odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6mp din partile de folosinta comune ale imobilului si 45mp teren situat sub constructie conform art 35 din hg nr 20/1996...intrebarea mea este ca sub locuinta mea exista un spatiu comercial ce apartine si in prezent primariei, acel spatiu nu ar trebui sa imi revina prin lege ?
multumesc
Răspuns la discuția Legea caselor nationalizate
multumesc pt raspuns..doar ca as mai vrea sa imi spuneti daca stiti, in momentul contracctului incheiat nu trebuiau ce-i de acolo sa intrebe sau sa ma instiinteze daca doresc sa cumpar si dedesupt,,pentru ca am vecini ce au devenit proprietari cu totul , etajul dar si parterul ..mentionez, lor li sau propus odata cu contractul incheiat .multumesc
buna ziua ...in anul 1998 am efectuat un contract vanzare cumparare cu plata in rate a unei partea dintro casa nationalizata ce apartinea primariei.. in acest contract scrie ca odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6.56 mp din partile de folosinta comune ale imobilului(deoarece acest imobil este format din mai multe locuinte) dar si 45.84 mp teren situat sub constructie.INTREBAREA mea este , sub locuinta mea mai exista un spatiu .(un magazin) as vrea sa imi spuneti va rog daca am dreptul si la acel spatiu ,va multumesc