avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea caselor nationalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea caselor nationalizate

buna ziua ...in anul 1998 am efectuat un contract vanzare cumparare cu plata in rate a unei partea dintro casa nationalizata ce apartinea primariei.. in acest contract scrie ca odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6.56 mp din partile de folosinta comune ale imobilului(deoarece acest imobil este format din mai multe locuinte) dar si 45.84 mp teren situat sub constructie.INTREBAREA mea este , sub locuinta mea mai exista un spatiu .(un magazin) as vrea sa imi spuneti va rog daca am dreptul si la acel spatiu ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: revennger , utilizator 18:46, 10 Noiembrie 2013
Daca in contractul dvs. si in schita anexa nu se face mentiune despre acel spatiu, NU se poate.
Cota de teren aflata sub constructie nu da dreptul la alte suprafete decat cele mentionate in contract.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
Alexandrina Mihai,
multumesc pt raspuns..doar ca as mai vrea sa imi spuneti daca stiti, in momentul contracctului incheiat nu trebuiau ce-i de acolo sa intrebe sau sa ma instiinteze daca doresc sa cumpar si dedesupt,,pentru ca am vecini ce au devenit proprietari cu totul , etajul dar si parterul ..mentionez, lor li sau propus odata cu contractul incheiat .multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea112/1995 revennger revennger buna ziua , prin legea 112/1995 am facut un contract vanzare cumparare a unei locuinte nationalizate in anul 1998 compusa din camera si dormitor ,bucatarie ... (vezi toată discuția)
Achizitionare teren criscris19 criscris19 Buna. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Exista vreo posibilitate de a achizitiona in mod legal, o bucata de teren, avand in vedere faptul ca acesta nu este ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren cu constructie TheoPopescu TheoPopescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un teren de 110 mp care are pe el o constructie cu suprafata la sol de 74 mp. Terenul nu are o ... (vezi toată discuția)