buna ziua ...in anul 1998 am efectuat un contract vanzare cumparare cu plata in rate a unei partea dintro casa nationalizata ce apartinea primariei.. in acest contract scrie ca odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6.56 mp din partile de folosinta comune ale imobilului(deoarece acest imobil este format din mai multe locuinte) dar si 45.84 mp teren situat sub constructie.INTREBAREA mea este , sub locuinta mea mai exista un spatiu .(un magazin) as vrea sa imi spuneti va rog daca am dreptul si la acel spatiu ,va multumesc
Daca in contractul dvs. si in schita anexa nu se face mentiune despre acel spatiu, NU se poate.
Cota de teren aflata sub constructie nu da dreptul la alte suprafete decat cele mentionate in contract.
multumesc pt raspuns..doar ca as mai vrea sa imi spuneti daca stiti, in momentul contracctului incheiat nu trebuiau ce-i de acolo sa intrebe sau sa ma instiinteze daca doresc sa cumpar si dedesupt,,pentru ca am vecini ce au devenit proprietari cu totul , etajul dar si parterul ..mentionez, lor li sau propus odata cu contractul incheiat .multumesc
Legea112/1995
revennger
buna ziua , prin legea 112/1995 am facut un contract vanzare cumparare a unei locuinte nationalizate in anul 1998 compusa din camera si dormitor ,bucatarie ... (vezi toată discuția)