avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea112/1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea112/1995

buna ziua , prin legea 112/1995 am facut un contract vanzare cumparare a unei locuinte nationalizate in anul 1998 compusa din camera si dormitor ,bucatarie baie , in suprafat de 52 mp , odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6mp din partile de folosinta comune ale imobilului si 45mp teren situat sub constructie conform art 35 din hg nr 20/1996...intrebarea mea este ca sub locuinta mea exista un spatiu comercial ce apartine si in prezent primariei, acel spatiu nu ar trebui sa imi revina prin lege ?
multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua.. legea 112/1995 (terenul de sub locuinta nationalizata indivizata ) revennger revennger am cumparat in 1997 prin legea 112/1995 o locuinta de 50.23 mp reprezentand o cota indiviza de 30% din imobil , odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza ... (vezi toată discuția)
Probleme imobil cu legea 112?!? Chel00 Chel00 Am mostenit de la o matusa care detinea in proprietate cu contract de vanzare-cumparare incheiat baza Legii 112/1995 cu SC H, un apartament (este ca o casa) ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre spatiu mansarda Son_2020 Son_2020 Buna ziua, anul trecut am achizitinat un apartament la mansarda cu supratafata de 47.32 mp. compus din hol, baie, bucatarie, camera, dormitor, balcon si podul ... (vezi toată discuția)