avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua.. legea 112/1995 (terenul de sub locuinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua.. legea 112/1995 (terenul de sub locuinta nationalizata indivizata )

am cumparat in 1997 prin legea 112/1995 o locuinta de 50.23 mp reprezentand o cota indiviza de 30% din imobil , odata cu locuinta se vinde si o cota indiviza de 6,56mp din partile de folosinta comune ale imobilului dar si 45,84 mp teren situat sub constructie , conform articolului 35 din H.G. nr 20/1996.mentionez ca la ora actuala sub terenul situat sub constructiei mele se afla un spatiu ce apartine primariei ,imi puteti spune cu-i ar apartine acel spatiu de sub terenul meu ce il detin ? va multumesc

Alte discuții în legătură

Legea112/1995 revennger revennger buna ziua , prin legea 112/1995 am facut un contract vanzare cumparare a unei locuinte nationalizate in anul 1998 compusa din camera si dormitor ,bucatarie ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui teren confiscat julya85 julya85 Buna ziua Avem o casa care a fost confiscata de catre stat dar nu abuziv si prin urmarea unei infractiuni comise de strabunicul meu. Pana in 2008 am platit ... (vezi toată discuția)
Probleme imobil cu legea 112?!? Chel00 Chel00 Am mostenit de la o matusa care detinea in proprietate cu contract de vanzare-cumparare incheiat baza Legii 112/1995 cu SC H, un apartament (este ca o casa) ... (vezi toată discuția)