avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate petrea57

Activitate petrea57

Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti: asociatiile de proprietari consemneaza in registru de casa incasarile si platile efectuate prin banca.
Multumesc anticipat!
Discuție Taxe auto
Buna seara, am cumparat o masina in 2006, (inmatriculata in Ungaria), de la un cetatean roman. Ulterior am aflat ca este furata, nu s-a putut inmatricula in tara. In urma unui proces am devenit proprietar de drept, dar tot nu se poate inscrie in circulatie pentru ca este sub sechestru in Ungaria. Va rog sa-mi spuneti legea care ma obliga sa achit taxa auto la fisc da cand am cumparat masina si pana in prezent?
Multumesc.
Discuție Declaratia 205
buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se mai depune declaratia 205, in conditiile in care am depus lunar declaratia 112, unde am completat sectiunea E cu privire la venitul declarat si impozitul aferent. Am lucrat pe conventie civila. Va multumesc.
in 2006 am cumparat o skoda fabia de la o persoana din bucuresti dupa care am aflat ca aceasta era furata. am cerut la judecatorie inmatricularea acesteia cu mentiunea ;FURAT DIN HU; iar raspunsul acestuia a fost darea in custodie a auto pana la finalizarea anchetei de catre furturi auto.dupa ce furturi auto a finalizat cercetarile judecatorul mi-a dat masina definitiv,dar aceasta este in continuare blocata la RAR .am cerut judecatorului deblocarea acesteia iar raspunsul afost;-AUTOTURISMELE FURATE POT FI INMATRICULATE PINA LA FINALIZAREA CERCETARILOR. ce cai legale mi-au mai ramas pentru a ma putea folosi de masina?