avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lnmatriculare auto furata din Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lnmatriculare auto furata din Ungaria

in 2006 am cumparat o skoda fabia de la o persoana din bucuresti dupa care am aflat ca aceasta era furata. am cerut la judecatorie inmatricularea acesteia cu mentiunea ;FURAT DIN HU; iar raspunsul acestuia a fost darea in custodie a auto pana la finalizarea anchetei de catre furturi auto.dupa ce furturi auto a finalizat cercetarile judecatorul mi-a dat masina definitiv,dar aceasta este in continuare blocata la RAR .am cerut judecatorului deblocarea acesteia iar raspunsul afost;-AUTOTURISMELE FURATE POT FI INMATRICULATE PINA LA FINALIZAREA CERCETARILOR. ce cai legale mi-au mai ramas pentru a ma putea folosi de masina?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:01, 11 Noiembrie 2013
solicitati la RAR responabil deblocarea datelor de identificare in baza proprie de date
De regula,RAR,nu deblocheaza datele de identificare a auto inregistrate drept furate decat la interval de 10 ani de la inregistrarea in baza proprie de date
Va ramane varianta actionarii in instanta a RAR
Procesele sunt de durata si necesita persoana specializata care sa stapaneasca normele interne ale RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire de la rar si drpciv luci.brasoveanu luci.brasoveanu Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si pe inteles. In 2013 februarie am cumparat o masina INMATRICULATA in tara, am facut contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Autoturism dat furat de fostul proprietar dupa ce a fost inmatriculat pe numele meu TacheF TacheF Buna ziua Va prezint urmatoarea situatie: In urma unui anunt pe internet am hotarat sa achizitionez un autoturism de la un intermediar din Tg.Jiu.Dupa ce am ... (vezi toată discuția)