avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe auto

Buna seara, am cumparat o masina in 2006, (inmatriculata in Ungaria), de la un cetatean roman. Ulterior am aflat ca este furata, nu s-a putut inmatricula in tara. In urma unui proces am devenit proprietar de drept, dar tot nu se poate inscrie in circulatie pentru ca este sub sechestru in Ungaria. Va rog sa-mi spuneti legea care ma obliga sa achit taxa auto la fisc da cand am cumparat masina si pana in prezent?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:09, 16 Ianuarie 2018
Este dispozitie prevazuta de codul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa mai astept?!....exista perioada de prescriptie?! iultonnik iultonnik Am mai prezentat in cadrul forumului problema mea....adica am cumparat la inceputul lunii octombrie 2010 o masina cu acte si 2 chei si numere rosii care ... (vezi toată discuția)