avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate Andra0012

Activitate Andra0012

Da, știu! Tocmai d-asta am și întrebat... Dacă aș știi sigur că am șanse de peste 50% să câștig aș risca. Dar dacă nu-mi garantează nimeni acest lucru... nu știu ce să fac...
Am înțeles! Mulțumesc pentru răspuns!
El a venit cu propunerea de a-l face de vanzare-cumparare tocmai pentru a nu fi atacat. Sa inteleg ca nu se poate, nu?
Mulțumesc pentru răspus!

Este fiică cealaltă persoană... Deci este moștenitor direct....

Momentan proprietarul are 60 de ani și este în toate facultățile mintale. Nu știu dacă și-ar avea rostul dovezile cu privire la sănătatea sa mintală. Mai ales în condițiile în care eu sunt psiholog. N-aș vrea să pară că am încercat să mușamalizez ceva...
Bună seara,

Nu știu exact dacă așa se numește însă situația stă în felul următor: unchiul meu vrea să-mi ofere apartamentul său cu contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere. Este vorba de acel tip de contract în care aș intra în drepturi după decesul său, fără a-l plăti. Am înțeles că nu este contract de donație.
Problema mea este că există un moștenitor direct care după decesul său ar putea încerca să atace acest contract. În ce măsură ar și reuși?
Știu că va fi un proces lung și dificil însă mă gândesc că atât timp cât mi-aș îndeplini obligațiile contractuale, nu prea ar avea cu ce să atace...

Mulțumesc!
Răspuns la discuția Sediu ANAF
Este inregistrat deja la ONRC. Acum trebuie sa merg la ANAF. Iar pe internet sunt mai multe sedii si ma induc in eroare...
Discuție Sediu ANAF
Unde este sediul ANAF in Bucuresti, unde pot inregistra un PFA?
Buna seara,

Tocmai ce mi-am inregistrat un PFA la ONRC iar acum urmeaza sa ma inregistrez si la ANAF. Unde anume la ANAF ar trebui sa merg? La care sediu?

Mentionez ca sunt din Bucuresti, sector 6. Firma este inregistrata la aceeasi adresa.

Multumesc!
Răspuns la discuția Declaratia 220 PFA
Deci daca eu imi declar un venit anual de 3600 RON, adica 300 RON/luna, imi pot plati toate partile sociale?
Intreb asta pentru ca am citit undeva ca persoanele fizice autorizate care inregistreaza un venit mai mic de 804 RON/luna sunt scutite de plata acestor contributii. Eu vreau totusi sa le platesc...
Buna seara,

Mi-am inregistrat un PFA la ONRC si urmeaza sa completez Declaratia 220.
Am o nelamurire in ceea ce priveste venitul brut si estimat. Exista vreun venit minim? Plata contributiilor sociale se modifica in vreun fel in functie de venitul meu?
Daca eu imi voi declara si voi avea un venit de aprx. 300 RON/luna, contributiile sociale vor fi tot de aprx. 220 RON?

Multumesc!