avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare PFA la ANAF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare PFA la ANAF

Buna seara,

Tocmai ce mi-am inregistrat un PFA la ONRC iar acum urmeaza sa ma inregistrez si la ANAF. Unde anume la ANAF ar trebui sa merg? La care sediu?

Mentionez ca sunt din Bucuresti, sector 6. Firma este inregistrata la aceeasi adresa.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:53, 10 Februarie 2014
La administratia financiara de sector, daca internetul nu minte...
Adresa Persoane fizice si juridice: Str.Popa Tatu nr.7, sect.1,
Telefon: 021/315.32.70
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de acordul vecinilor pentru pfa? laurasimona laurasimona Buna seara, Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat de mj lucylucy lucylucy Fiul meu a primit autorizatia de traducator si interpret de la MJ.Ca sa poata desfasura o activitate independenta in aceasta directie,care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
Cum obtii un cod de tva in bulgaria pentru o firma din romania Loredana_Lore Loredana_Lore Buna seara O firma cu capital roman si sediu in Romania care presteaza servicii impozabile in Bulgaria trebuie sa se inregistreze in scopuri in TVA in ... (vezi toată discuția)