Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca cineva a introdus dosarul de somaj la 02.04.2014, iar incepand cu 27.05.2014 are un contract pe perioada deterinata de 2 luni respectiv pana la 27.07.2014, iar somajul este pe 6 luni, iar lucrand doar 2 luni in acest interval ce se poate intampla si cum trebuie procedat legal. Ma gandesc ca acest contract de 2 luni la mijlocul perioadei trebuie intrerupt somajul si intrebarea este daca se mai poate continua in situatia in care nu se mai prelungeste contractul, fiind unul sezonier. Multumesc
V rog sa-mi spun-ti daca am dreptul la somaj in situatia in care am avut contract pe perioada determinata un an respectiv de la 15.11.2012-15.12.2013, unde trebuie sa ma adresez si care e termenul de depunere.Multumesc
Va rog sa-mi spuneti daca am avut contract de munca pe perioada nedeterminat timp de 3 ani succesiv, fara intrerupere ,se pot incheiat 7 contracte,iar la sfarsitul celor 3 ani se scoate postul la concurs si nu sunt anuntata si daca ocupandu-l timp de 3 ani am prioritate. Mai precis cate contracte succesive se pot incheia in aceeasi institutie si daca ii pot trage la raspundere si cum.Multumesc