avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate valentina792013

Activitate valentina792013

Răspuns la discuția Pensie urmas copil
Va multumesc si va doresc multa sanatate si tot ce va doriti.
Răspuns la discuția Pensie urmas copil
Buna ziua,

astazi fata mea s-a dus la ca pensiilor Iasi dar i-a raspuns ca nu se poate sa depuna cererea pentru ca ar trebui sa i se aduca: cartea de munca, diploma de liceu si universitate si etc.
Problema ca aceste documente nu pot sa le am pt ca eu sunt divortata da 15 ani si fostul meu sot locuia la Timisoara. Fostul meu sot mai are o fetita din a doua casatorie.
In acest caz ce ar trebui sa fac.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Bani in banca
Va multumesc si va doresc multa sanatate si tot ce va doriti.
Discuție Bani in banca
Buna ziua,

as dori sa stiu, daca dupa moartea tatalui meu am drept sa cer impartirea in egala masura a mostenirii. Tatal meu impreuna cu sora mea s-au dus in banca si au semnat un document ca dupa moartea tatalui meu are dreptul sa ridice banii. In acest caz eu am dreptul la banii care sunt depusi la banca?
Va multumesc.
Buna ziua,

fata mea este studenta le medicina. Au trecut deja 1 an 6 luni de cand am stiut ca tatal ei a murit. As dori sa stiu:
1-daca i se poate da din urma pensia.
2-daca fostul meu sot nu a acumulat anii de munca pentru a avea drept la pensia de urmas care este suma care i se poate acorda?
Va multumesc si va doresc un inceput bun de saptamana
Răspuns la discuția Plata apa rece si apa calda
Va multumesc si va doresc multa sanatate si toate cele bune.
Buna ziua,

fetita mea este la facultate in un alt oras si in apartament nu lociueste nimeni. Mai vine a casa o data la o luna sau la 2 luni cand isi incalzeste doar mancarea.
In luna noiembrie a venit administratorul si a citit apometrele de apa rece si apa calda. A spus ca nu poate sa platesc doar apa calda si apa rece ca trebuie sa ma puna la intretinere 1 persoana pe luna noiembrie, cand toate persoane au consumat f. multe gaze iar in apartament eu am stat doar 2 zile cand eu nu am gatit. Nu inteleg de ce statul roman ne impinge sa facem foarte multe sacrificii ca sa ne punem instalatie proprie cand in afara tarii este interzis pentru ca se polueaza f. mult. Nu mai bine ar fi ca sa se pune un contoar si la gas si fiecare sa plateasca in functie de ce consuma.
Nu inteleg de ce eu tb sa platesc gazele si pentru altii.
Va multumesc si va doresc multa sanatate.