Buna seara,
Lucrez la o companie fff mare, iar la sfarsitul anului trecut in departamentul meu s-au facut restructurari. Cand a inceput restructurarea, toti angajatii am fost asigurati ca toti ne vom regasi in viitoarea structura iar in urma restructurari impactul din punct de vedere al responsabilitatilor asupra salariaţilor este aproape 0. Fiecare angajat stia unde urmeaza sa fie transferat (in cazul in care nu ramane in aceeasi pozitie)-decizie a consiliului de supraveghere. Dupa trei luni avem o intalnire cu noul sef, unde ni se comunica fiecaruia ce avem de facut (aproape nimic din ce faceam inainte, deci impactul dpdv al responsabilitatii nu este aproape de 0, ci tinde spre infinit) dar ca o sa mergem la toate cursurile de care avem nevoie. Dupa trei saptamani de la aceasta intalnire, aflu ca nu corespund fisei postului, si mi se propune plecarea acasa, cu acordul partilor si salarii compensatorii egale ca numar ca si in cazul concedierii. Actul additional la contractul individual de munca l-am semnat acum o luna. Au recunoscut ca au gresit, si cand am fost asigurati ca toti vom avea loc de munca, si cand ni s-a spus ca impactul din punct de vedere responsabilitati asupra salariaţilor este aproape 0 si ca nu au urmartit sa corespundem cerintelor din fisa postului. De concediat nu au cum sa ne concedieze, dar viata intr-un loc unde nu esti dorit pentru ca trebuie sa faci loc celor "alesi", va fi imposibila.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac mai departe.
Cum pot fi platite greselile facute? Banuiesca ca salariile compensatorii acordate ca si la concediere (unde beneficiezi de ajutor de somaj si CAS timp de un an) nu sunt suficiente.
Multumesc
contestatia la executare a fost timbrata si trimis originalul si copiile aferente, dar la termenul de judecata aceste documente nu erau la dosar......au aparut dupa cateva zile - la reexaminare mi s-a spus ca o sa se vreifice de ce nu au fost!!!! Cererea de reexaminare a fost respinsa, de aceasta data nu pentru ca nu au fost actele, ci pentru ca nu au fost depuse la timp, cu toate ca nu este asa (la dosar era depusa si confirmarea de primire), deci in dosarul de 10 pagini nu s-a uitat nimeni.
Nu pot sa cred ca pentru toate aceste greseli nu plateste nimeni.......de fapt platesc doar eu.....
fondul nu s-a judecat....a fost respinsa cererea de reexaminare a unei contestatii la executare silita. Solutia data a fost definitive, considerandu-se cererea neintemeiata - taxa de timbru nu a fost trimisa in termen, ceea ce este neadevarat
procesul a inceput pe noul cod
Unde si importiva cui trebuie sa fac o contestatie, deoarece nu pot fi de acord cu o hotarare judecatoreasca definitiva. Motivul, pentru care nici macar nu a fost analizat fondul cauzei, a fost: nedepunerea in termen a anumitor documente, fapt neadevart, dovedit cu acte (confirmare de primire).
In urma unei contestatii la executare silita, trebuia sa trimit originalul si copia dupa plata taxei de timbru. Cererea la contestatie a fost anulata, pe motiv ca nu s-a facut dovada platii taxei, desi aceasta se afla la dosat.
A urmat reexaminarea anularii cererii si respingerea acesteia (definitiva), de data aceasta motivul fiind ca dovada platii nu s-a facut in termen, desi am acte doveditoare ca nu este asa.
Ce pot face in continuare?