avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie definitiva

Buna ziua,

In urma unei contestatii la executare silita, trebuia sa trimit originalul si copia dupa plata taxei de timbru. Cererea la contestatie a fost anulata, pe motiv ca nu s-a facut dovada platii taxei, desi aceasta se afla la dosat.
A urmat reexaminarea anularii cererii si respingerea acesteia (definitiva), de data aceasta motivul fiind ca dovada platii nu s-a facut in termen, desi am acte doveditoare ca nu este asa.
Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: diana000 , utilizator 14:03, 22 Noiembrie 2013
impotriva cererii de reexaminare nu mai puteti face nimic ,
puteti cere restituirea taxei de timbru si aveti posibilitatea depunerii unei noi actiuni intrucat nefiind analizat fons=dul cauzei hotarearea nu are autoritate de lucru judecat.
dar nu are nicio logica......eu am facut tot ce trebuia in timp util......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate cererere pentru lipsa taxa timbru Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare fara a plati taxa de timbru, stiind ca instanta imi va trimite o comunicare cu valoarea acesteia. Am primito ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare cripete cripete Buna ziua! Am depus o plangere contraventionala la judecatorie si am primit acasă comunicarea prin care mi s-a adus la cunoștință că trebuie să depun, ... (vezi toată discuția)
Documente depuse disparute din dosar raicuraisa1 raicuraisa1 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce privesc actiunile pe care le pot intreprinde in situatia in care am depus un document la registratura (cu numar de ... (vezi toată discuția)