avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie definitiva

Buna ziua,

In urma unei contestatii la executare silita, trebuia sa trimit originalul si copia dupa plata taxei de timbru. Cererea la contestatie a fost anulata, pe motiv ca nu s-a facut dovada platii taxei, desi aceasta se afla la dosat.
A urmat reexaminarea anularii cererii si respingerea acesteia (definitiva), de data aceasta motivul fiind ca dovada platii nu s-a facut in termen, desi am acte doveditoare ca nu este asa.
Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: diana000 , utilizator 14:03, 22 Noiembrie 2013
impotriva cererii de reexaminare nu mai puteti face nimic ,
puteti cere restituirea taxei de timbru si aveti posibilitatea depunerii unei noi actiuni intrucat nefiind analizat fons=dul cauzei hotarearea nu are autoritate de lucru judecat.
dar nu are nicio logica......eu am facut tot ce trebuia in timp util......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate cererere pentru lipsa taxa timbru Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare fara a plati taxa de timbru, stiind ca instanta imi va trimite o comunicare cu valoarea acesteia. Am primito ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare cripete cripete Buna ziua! Am depus o plangere contraventionala la judecatorie si am primit acasă comunicarea prin care mi s-a adus la cunoștință că trebuie să depun, ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)