avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Documente depuse disparute din dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Documente depuse disparute din dosar

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce privesc actiunile pe care le pot intreprinde in situatia in care am depus un document la registratura (cu numar de intrare) si anexa o chitanta care atesta plata unei taxei de timbru, iar aceasta din urma , respectiv chitanta originala nu a mai ajuns la instanta, motiv pentru care cererea mi-a fost anulata.
Suspectez ca chitanta a fost "pierduta" cu intentie. Ce actiuni legale pot demara si impotriva cui?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:19, 12 Februarie 2015
Din pacate, au mai existat astfel de cazuri. Daca ati pastrat copie dupa chitanta si aveti dovada ca ati depus-o, faceti cerere de reexaminare a anularii cererii si depuneti copia si dovada transmiterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare cripete cripete Buna ziua! Am depus o plangere contraventionala la judecatorie si am primit acasă comunicarea prin care mi s-a adus la cunoștință că trebuie să depun, ... (vezi toată discuția)
Anulare actiune ca netimbrata din cauza pierderii plicului de catre judecatorie mira09 mira09 Sunt in urmatoarea situatie: instanta anuleaza actiunea ca netimbrata desi plicul cu dovada achitarii taxei a fost primit de catre Judecatorie inaintea ... (vezi toată discuția)
Solutie definitiva diana000 diana000 Buna ziua, In urma unei contestatii la executare silita, trebuia sa trimit originalul si copia dupa plata taxei de timbru. Cererea la contestatie a fost ... (vezi toată discuția)