avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare

Buna ziua!
Am depus o plangere contraventionala la judecatorie si am primit acasă comunicarea prin care mi s-a adus la cunoștință că trebuie să depun, in 10 zile, dovada achitarii taxei de timbru si să trimit copii după inscrisuri, care să fie certificate cu mențiunea "conform cu originalul", urmată de semnatura olografa.
Mentionez că la data depunerii plangerii am depus o copie după dovada achitarii taxei de timbru si copii xeorx după inscrisuri, fără să le certific cu mențiunea "conform cu originalul". Instanța mi-a anulat cererea si mi-a comunicat că pot face cerere de reexaminare in 15 zile de la comunicarea încheierii.
Ce motive aș putea invoca in cererea de reexaminare, astfel încât să am șanse să-mi fie admisă?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:38, 3 Decembrie 2019
Din pacate nu aveti ce motive invoca caci masura s a dispus corect avand in vedere dispozitiile instantei carora nu v ati conformat, sanctiunea fiind aceea a anularii cererii (sanctiune ce v a fost pusa in vedere atunci cand vi s-au facut acele mentiuni in legatura cu actiunea dvs).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare, plangere amenda pv rovinieta webberas webberas Buna ziua, Am primit o amenda de rovinieta pentru o masina vanduta si scoasa de la taxe si impozite de anul trecut. Am deschis un dosar la judecatoria ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)