avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate mihaigmihai

Activitate mihaigmihai

am vidut o masina fara certificat fiscal,am inteles ca este nul .IN ce sens este nul nu se poate inmaticula sau ce, ca actele masini sint la cumparator si masina la fel, voi scoate acel certificat si il voi da cumparatorului .Va multumesc
martori sint si doi la mina el cind a facut plingere in potriva mea a declarat ca iam aplicat mai multe lovituri cu un corp metalic total eronat si martorul lui declara ca tot un pumn iam dat si daca ma gaseste vinovat daunele pot fi mari si daca ii putem cere si noi in cazul de tilharie
in urma cu 4 luni am avut un conflict cu un cetatean care mia tilharit baiatu ,m am dus sa vorbesc cu acesta dar a devenit violent si a inceput sa ma loveasca, a ma incercat sa plec dar el a venit dupa mine ,in timp ce continua sa ma loveasca m am aparat si l am lovit cu pumnul in fata iar acesta a cazut si sa lovit la cap ,are certificat cu 30-35 zile medicale dar ia fost pusa viata in pericol ,mentionez ca a inceput urmarirea penala atit pentru mine cit si pentru el pentru tilharie. am martori care au vazut ambele faze atit tilharia cit si cum m am aparat .ce sanctiuni pot risca eu si daca pot invoca si auto apararea.cere daune foarte mari le poate primi in instanta. Va multumesc
Răspuns la discuția Art.194 vatamarea corporala
la rindul meu pot sa cer si eu daune ?
buna seara ,am si eu o problema si as dorii un raspuns.In urma cu 4 luni am avut un comflict cu un cetatean care la tilharit pe copilul meu iar eu am fost sa vorbesc cu el dar acesta a devenit violent si a inceput sa ma loveasca, am incercat sa plec dar el continua cu loviturile iar eu incercind sa ma apar lam lovit cu pumnul in zona fetei si acesta a cazut cu capul de ciment si are 30,35 zile medicale dar ia fost pusa viata in pericol,eu am martori care au vazut tilharia cit si faptul ca eu mam aparat de loviturile lui.Sa inceput urmarirea penala asupra mea dar si a individului pentru tilharie care doreste daune morale exagerate .Ce pot risca eu si daca ma va putea scoate cu legitim aparare. Va multumesc
Răspuns la discuția Ridicare litigiu
casa a fost a mea si iam dato frtelui meu in urma cu 3 ani degeaba la inplinirea 18 ani si ma judec pentru anularea actului de vinzare cumparare si in pricipiu cam stiu cam ce as avea de facut dar mai multe idei nu strica
Răspuns la discuția Ridicare litigiu
intelegere verbala ca sa nu ne mai judecam este vorba de fratele meu
am o problema si rog pe cineva sa imi dea un raspuns. in urma cu ceva timp am deschis un proces civil pentru o casa si am inregistrat litigiul la cartea funciara,acum mam inteles cu respectivul pe cale amiabila sa vindem casa iar eu trebuie sa ridic acel litigiu pentru ase poate vinde. ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu lua teapa la vinzare adica sa nu mai vad nici un ban la final. Va multumesc
Răspuns la discuția Talharie - retragere plangere
va multumesc
Răspuns la discuția Talharie - retragere plangere
martori sint dar ma interesa daca ma incadrez si la art184