avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ridicare litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ridicare litigiu

am o problema si rog pe cineva sa imi dea un raspuns. in urma cu ceva timp am deschis un proces civil pentru o casa si am inregistrat litigiul la cartea funciara,acum mam inteles cu respectivul pe cale amiabila sa vindem casa iar eu trebuie sa ridic acel litigiu pentru ase poate vinde. ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu lua teapa la vinzare adica sa nu mai vad nici un ban la final. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 15 Februarie 2014
Sa vindem casa / Aveti vreo calitate in aceasta vanzare, sau intelegerea este una verbala in sensul ca veti primi o suma de bani din vanzare ?
Stmat forumist,

Întrebarea dvs este prea generică pentru a se putea da un răspuns util.

Ce înțelegeți dvs prin ,,un proces civil pentru o casa,,? Uzucapiunue, revendicare, partaj, obligația de a face...etc? Sunt o multitudine de posibilități. Nu am înțeles nici dacă vă este cu adevărat necesară renunțarea la acțiune, ori v-ar fi utilă o vânzare de drepturi litigioase.

Dacă doriți un contract de care să fiți sigur, contactați un avocat pentru a-l redacta.

Cu stimă
intelegere verbala ca sa nu ne mai judecam este vorba de fratele meu
casa a fost a mea si iam dato frtelui meu in urma cu 3 ani degeaba la inplinirea 18 ani si ma judec pentru anularea actului de vinzare cumparare si in pricipiu cam stiu cam ce as avea de facut dar mai multe idei nu strica
Incheiati antecontract de vanzare cumparare pe care il notati la cartea funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sariti, ajutooor!!!  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN ajutati un biet om, mic si prost. fostul proprietar(cel care fu' deposedat de casa prin decretul de natzion.) "imi miroase" ca isi va castiga in baza legii ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament bun comun de catre unul dintre proprietari adriana dj adriana dj am fost casatorit 15 ani am divortat in urma cu 5 ani pe perioada casatoriei am cumparat un apartament impreuna cu sotia. din cauza neintelegerilor am ... (vezi toată discuția)