avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate attilah

Activitate attilah

Problema mea se cam complica puțin, soția s-a reîntors acasă împreuna cu copilasul de câteva luni după ce a fost plecată o săptămâna timp in care zilnic am vizitat-o .....
S-a întors înapoi pe motiv ca între timp copilașul s-a îmbolnăvit a făcut febra și nu mai doarme nici cum, plânge foarte mult efectiv nu o mai recunosc, copilașul înainte nu plângea mai de loc iar acuma tot timpul. Oare l-ar fi afectat certurile ca soția numai in fata micuței se certa cu mine țipând și înjurând........
Ce se poate face sa termine cu certurile in fata copilului ca efectiv ea le cauzează de fiecare data !
As putea eu să-l obțin pe micuța ?
Înțeleg, ea susține ca singurul motiv ca a plecat este mesajele primite de la o persoana de sex feminin pe care am și identificat-o....... cel mai bine e sa merg la un avocat.
Va mulțumesc tuturor pt ajutor și timpul acordat !
Mulțumesc pt răspuns, dar eu nu am aceleași drepturi cu soția ? adica sa stea o zi cu mine și o zi cu ea ?
Buna seara,
M-am consultat personal cu un avocat dar din păcate mi-a zis ca nu prea vede șanse la cazul meu pt ca nu eu sunt păgubitul ci soția și ca ea ar trebui sa depună plângere !
Între timp soția a și plecat de acasă cu copilul de 6 luni și problema este ca i-am cerut sa lase și la mine copilul de pe o zi pe alta și refuza sa mi-l lase.... ce pot face in cazul asta ?
Buna ziua,
Ce îmi recomandați ca as putea face in cazul in care cineva adică o persoana pe care nu-l cunosc a trimis niște mesaje pe o rețea de socializare soției mele cum ca eu as fi purtat o discuție cu o alta femeie .... făcându-mi astfel probleme in familie !
Cum este posibil ca oricine sa aibă dreptul sa facă astfel de lucruri ?
Rugamintea mea este sa ma consiliati in ceea ce ar trebui sa fac impotriva persoanei rău intenționate, mulțumesc anticipat !
Nu exista nici un articol de lege in care sa fie mentionata neacceptarea numerelor cu semnul P pe teritoriul Romaniei, iar in registrul numerelor este clar specificat ca se poate circula cu ele pe teritoriul Uniunii Europene plus ca sunt si cetatean maghiar avand domiciliul si pe teritoriul ungariei.
Exista vreo cale prin care as putea grabi analizarea dosarului de catre procuror intrucat am depus deja trei cereri de urgentare dar fara folos.
Multumesc pt raspuns,
Ar putea aceasta cerere avea vreo consecinta sau influenta asupra deciziei procurorului in ceea ce priveste dosarul meu ?
Cand ar fi mai bine sa depun aceasta cerere acum cand inca sunt cercetat sau ar fi mai bn sa astept decizia procurorului ? politistii m-au incadrat la articolul 85 01 4 din OUG 95_2002 sustinand ca numerele cu care circulam sunt false, fara un motiv temeinic.

Buna ziua,
in urma cu cateva luni bune circulam regulamentar fara nici un indicator rutier pe un drum prioritar si am fost oprit de catre politia rutiera care dupa identificare mi-au adus la cunostinta ca imi retin permisul de conducere motiv ca tara nu recunoaste numerele provizorii unguresti cu semnul P, dupa care politistul mi-a cerut sa dau jos acele numere de inmatriculare de pe masina.
Eu l-am intrebat ca ce motiv sa le dau jos si el simtindu-se jignit de intrebarea mea a devenit f agresiv si mi-a sucit mainile la spate punandu-ma pe capota masini mele si amenintandu-ma ca ma incatuseaza daca nu dau jos rapid numerele.
Mentionez ca politia a depus verificare la tara emitenta a numerelor adica in Ungaria, si raspunsul venit in 2 saptamani a dovedit ca acele numere sunt perfect valabile cu drept de circulatie in tarile Uniunii Europene.
As dori sa stiu unde as putea reclama pe acel politist pentru fapta facuta de catre el si sa fiu fara permis pana in momentul de fata, timp de 7 luni si inca nici nu stiu ce am gresit :(
Multumesc !
multumesc pt ajutor !