avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate lidiaflorentina

Activitate lidiaflorentina

Răspuns la discuția stimulent de insertie
Am intrebat la prestatii sociale si primesc. Se considera ca obtin venituri in ac luna
Buna seara, va rog sa-ma ajutati in urmatoarea problema: primesc stimulentul de insertie , dar pe data de 07.04 am cerut desfacerea contractului de munca conf. Art 55/b din codul muncii si mi-am facut angajarea la o alta institutie dar cu data 09.04, deci am intrerupere de doua zile. Mai primesc stimulentul de insertie?
Răspuns la discuția Concurs angajare
Conditiile de participare la concurs sunt :
studii medii/ studii superioare in domeniul: constructii hidrotehnice, hidroenergetica, ing mediului, hidrologie, imbunatatiri funciare, cunostinte operare PC (Word)
Daca m-ar incadra doar cu liceul este posibil? Pentru ca eu inteleg sa am studii mediii sau facultate
Răspuns la discuția Concurs angajare
Postul este de tehnician si conditii facultatea de geografie specializarea hidrologie
Răspuns la discuția Concurs angajare
Am sunat la personal si mi-a spus ca nu imi primeste dosarul pentru ca nu scrie pe diploma specializarea hidrologie si scrie geografie. Deci am facut facultatea degeaba? Eu nu ma pot angaja cu aceasta specializare ?
Răspuns la discuția Concurs angajare
Organizeaza acelasi concurs anulat si nu imi primesc dosarul sa particip la concurs. Concursul este pt functia de tehnician biroul dispecerat -aparare impotriva inundatiilor , iar eu am fac. Geografie specializarea geografie, acum imi cer adeverinta ca am specializarea hidrolog
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am terminat fac de geografie specilizarea geografie, am participat la un concurs de angajare la Apele Romane pentru postul de dispecer, am castigat si atunci cand am depus cerere sa mi se comunice data angajarii am primit prin posta o comunicare in care mi se transmitea anularea anularea concursului datorita modului de organizare si desfasurare si organizarea altui concurs in 60 de zile. Postul a fost scos la concurs dar nu imi primesc dosarul. In contractul colectiv de munca spun ca pentru postul de dispecer trebuie sa ai geografie. Ce pot face ? Multumesc
Răspuns la discuția impozit primarie
Multumesc
Buna ziua, va rog sa-mi sa ma ajutati in urmatoarea problema: am fost la primarie sa cer o adeverinta cu suprafata de teren detinuta, dar nu au vrut sa-mi elibereze ca nu am platit impozitul pe anul in curs 2015 ( impozitul este platit pe 2014). Este un act legislativ prin care pot face acest lucru?
Răspuns la discuția angajare
Multumesc