avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit primarie

Buna ziua, va rog sa-mi sa ma ajutati in urmatoarea problema: am fost la primarie sa cer o adeverinta cu suprafata de teren detinuta, dar nu au vrut sa-mi elibereze ca nu am platit impozitul pe anul in curs 2015 ( impozitul este platit pe 2014). Este un act legislativ prin care pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: lidiaflorentina , utilizator 17:12, 23 Februarie 2015
Da faceti o plangere prealabila unei actiuni in contenciosul administrativ, pe care o inaintati in scris primariei si solicitati numar de inregistrare si in care specificati ca va este incalcat un drept legal. Daca nu vor sa v-o primeasca o trimiteti prin posta cu scrisoare deschisa. Bafta.
Nu au voie sa conditioneza eliberarea unei adeverinte de plata impozitului. Solicitati o audienta la primar. Daca nu solicitati in scris si asteptati raspunsul, dupa care va adresati forurilor superioare, ori de ce nu mass mediei.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta rol primarie avasilcai alin avasilcai alin Am avut un teren in com Letea , si am avut si autorizatie de constructie,anul acesta in luna martie am vandut terenul impreuna cu autorizatia de constructie la ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a obtine titlul de proprietate pentru un teren mostenit de la parinti ileana mindru ileana mindru Ma numesc Mindru Ioan si va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt crescator de animale si am vrut sa accesez masura 141 pentru sprijinirea fermelor de ... (vezi toată discuția)