avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna seara, va rog sa-ma ajutati in urmatoarea problema: primesc stimulentul de insertie , dar pe data de 07.04 am cerut desfacerea contractului de munca conf. Art 55/b din codul muncii si mi-am facut angajarea la o alta institutie dar cu data 09.04, deci am intrerupere de doua zile. Mai primesc stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: lidiaflorentina , utilizator 14:21, 9 Aprilie 2015
Am intrebat la prestatii sociale si primesc. Se considera ca obtin venituri in ac luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca in perioada stimulentului de insertie gropitze357 gropitze357 Buna seara, Eu am dreptul la Concediu crestere copil pana in 19.02.2015. M-am intors la vechiul loc de munca in data de 01.04.2014. La doar o saptamana am ... (vezi toată discuția)
Stimulent antoniax antoniax BUNA ZIUA, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: m-am intors din ccc la data de 13 aprilie 2014 cand bebe a implinit 11 luni(1 an la 13 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - concediu crestere copil + 1 luna concediu fara plata spring1 spring1 Buna ziua, am nevoie de consultanta pe urmatoarea problema: Sunt in concediu crestere copil. Pentru a primi stimulent de insertie stiu ca trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)