Va rog frumos sa ma ajute cineva: cum pot sa-mi incadrez cererea de finantare pentru un camping pentru rulote in categoriile de pe pagina www.fonduri-structurale.ro? Frecventez un curs de accesare fonduri europene si am primit ca tema completarea unei cererei de finantare. Tema mea este un camping pentru rulote si m-am impotmolit la informatiile privind apelul de proiecte. Nu mai stiu de unde sa incep. Multumesc!!
Intebarea mea este: imi acorda banca un credit de nevoi personale (maxim 3000 euro) in cazul in care sunt in concediu de crestere a copilului si alocatia mea lunara este de aproximativ 1000 lei? Va multumesc!
Salut! In cazul unui divort, in principiu amiabil, fara lucruri spectaculoase, intr-un proces intre doi oameni (parinti) maturi, responsabili, exista vreun risc ca judecatorul sa nu-mi acorde custodia copilului? Eu fiind mama lui, fara vicii, probleme sau alte motive care pot fi invocate impotriva mea. Dupa cate cunosc eu, in marea majoritatea cazurilor, in conditiile in care mama este un parinte responsabil cu un comportament ireprosabil, copilul ramane la ea, nu la tatal. Va multumesc anticipat!