avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... fonduri pentru un camping pentru rulote
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

fonduri pentru un camping pentru rulote

Salut!

Va rog frumos sa ma ajute cineva: cum pot sa-mi incadrez cererea de finantare pentru un camping pentru rulote in categoriile de pe pagina www.fonduri-structurale.ro? Frecventez un curs de accesare fonduri europene si am primit ca tema completarea unei cererei de finantare. Tema mea este un camping pentru rulote si m-am impotmolit la informatiile privind apelul de proiecte. Nu mai stiu de unde sa incep. Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Intrebari fonduri europene 2014 - 2020 Xellero Xellero Buna ziua. Detin un teren extravilan si intravilan de 15000 mp in apropierea Bucurestiului, si m-ar interesa sa construiesc o microferma pe acest teren. 1. ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi pentru agricultura ioneliya38 ioneliya38 buna seara,locuiesc la tara si nu am servici.detin teren agricol si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine un imprumut cu bani de la UE pentru a ... (vezi toată discuția)
Ong - fonduri europene nerambursabile . Andrei Keszeg Andrei Keszeg Buna seara ! 1 - as dori sa stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca un ONG pentru a avea acces la fonduri europene nerambursabile ? 2 - m-ar interesa un ... (vezi toată discuția)