avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG - fonduri europene nerambursabile .
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG - fonduri europene nerambursabile .

Buna seara !

1 - as dori sa stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca un ONG pentru a avea acces la fonduri europene nerambursabile ?
2 - m-ar interesa un ghid al solicitantului pe teme de mediu ( protectie si reabilitare ) , mi-ati putea indica o adresa internet in acest sens ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adiavram , utilizator 21:14, 16 Octombrie 2009
www. fonduri structurale.ro
Multumesc , cu intirziere , pentru raspunsurile primite !

Andrei Keszeg .
www.fseromania.ro
adrcentru.ro editeaza lunar un catalog al surselor de finantare la care te poti abona. incearca si stiriong.ro, daca inca nu esti inscris....

bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare ong danassis danassis Ce sanse exista ca un O.N.G. sa beneficieze de fonduri europene nerambursabile?Si daca acestea exista, ce conditii ar trebui sa indeplineasca O.N.G.-ul ... (vezi toată discuția)
Pentru culturile de trandafiri se pot obtine fonduri nerambursabile? inchiriez2012 inchiriez2012 pentru a cultiva trandafiri se pot obtine fonduri nerambursabile?si daca da, unde pot gasi mai multe detalii?multumesc (vezi toată discuția)
Am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara? BRAVO-2-0 BRAVO-2-0 buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva ... (vezi toată discuția)