avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate ancatimbus

Activitate ancatimbus

Asociatia A dobandit personalitatea juridica in anul 2014,asa cum am mentionat la inceput !!!Eu cunosc legea 230,dar unii avocati NU !!!! Cine nu crede,il invit la tribunal la urmatoarea infatisare care este in aprilie !
Buna ziua,am fost la judecatorie ,azi am avut apel la dosarul respectiv !!!Aveti dreptate cu Balamucul !!!Ultima gaselnita a partii adverse ca asociatia este citez ;VIDA si nu este inscrisa in dosarul asociatiilor !!
Unde scrie ca asoc.de propr.trebuiesc inscrise in dosarul asoc.???Judecatoarea nu a spus nimic,doar a dat din cap .
Buna ziua,asociatia este reinfiintata din anul 2014 si pana in 2017 a avut acelasi presedinte.La Adn.Gen.din 2017,a fost aleasa alta persoana in functia de presedinte.Mentionam ca Asoc.este in procese cu o parte din vechea Asoc.(proprietari) care s a contituit in alta Asoc.
Problema este ca avocatii care reprezinta pe cei de la asoc. nou infiintata nu recunosc pe noul presedinte si spun ca trebuie sa avem hot.judecatoreasca care sa ateste pe noul presedinte. Am depus de 2 ori dosar la judecatorie,dar se respinge ca cerere neintemeiata.Ce este de facut ???Din moment ce nu am facut nici o modoficare in statut,ce este de facut ?Daca se schimba presedintele in fiecare an ce trebuie facut ?(Mai ales sa inteleaga si judecatorii din tribunal )
Pe durata determinata de 3 zile ?
Pentru zugravit un etaj la un bloc cu ' 4 etaje ' se face CIM sau se poate face Conventie civila ? Mentionez ca zugravitul dureaza maxim 3 zile ! Multumesc anticipat !
Buna seara ,cum se procedeaza cand intr o Asociatie de Proprietari exista un apartament care apartine fostului ICRAL si are restante mari la cotele de intretinere ?
Va multumesc , =D>
Buna ziua,pt.verificarea instalatiei de gaze a blocului se cere proiectul initial al instalatiei de gaz ,pt fiecare sc.in parte, montarea de senzori de gaz, dovada ultimei verificari. Blocul este construit in 1969 iar proiectul nu mai exista sau nu am avut asa ceva.Am contactat o firma care face si proiectul si monteaza si senzorii de gaz,dar in bloc avem si apartamente racordate separat,cu contoar individual.Aici au aparut discutii "De ce sa platesc pt.proiectul instalatiei comune de gaz ,mie nu mi a platit nimeni pt.proiectul meu individual !"
INTREBAREA ESTE :Cum pot sa ii fac sa inteleaga ca atata timp cat instalatia de gaz comuna trecece prin ap.respectiv,fiecare proprietar care are contoar individual are obligatia sa plateasca pt.proiectul la instalatia comuna de gaz ???? Exista cumva o lege ? Va multumesc anticipat !!!!!!!!!!!!!!!#-o

Buna ziua,este vorba de 2 locuri de veci in acelasi cimitir dar vrem sa schimbam numele intre noi,fiecare sa devina concesionar pe locul celuilalt.Se poate face direct la directia cimitirelor sau trebuie facut act de donatie sau altceva ? Am fost la un notariat sa intreb,dar mi au spus ca de 20 ani nu au intalnit asa o problema si ca se vor interesa si sa revin.Multumesc anticipat ,o zi buna !
Discuție Mostenire
Fiul unei persoane decedate(respectiv-TATAL),poate da in judecata pe mama vitrega pentru impartirea mostenirii dupa cativa ani de la decesul tatalui ? Cei doi nu tineau legatura ,iar mama vitrega a tinut ascuns decesul tatalui . Daca poate ,care sunt primii pasi care trebuiesc facuti ? Daca fiul este pensionat pe caz de boala cu o pensie de 450 lei,este scutit de unele taxe la tribunal ,poate beneficia de un avocat din oficiu ? VA MULTUMESC !!!
Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca comisionul CEC pt.Asoc.de Proprietari se scade din dobanda primita sau se pune la plata pe listele de intretinere ? Va multumesc !