avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume intre 2 locuri de veci .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume intre 2 locuri de veci .

Buna ziua,este vorba de 2 locuri de veci in acelasi cimitir dar vrem sa schimbam numele intre noi,fiecare sa devina concesionar pe locul celuilalt.Se poate face direct la directia cimitirelor sau trebuie facut act de donatie sau altceva ? Am fost la un notariat sa intreb,dar mi au spus ca de 20 ani nu au intalnit asa o problema si ca se vor interesa si sa revin.Multumesc anticipat ,o zi buna !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 22 Septembrie 2016

Este problema care se poate solutiona direct la administratia cimitirului prin incheierea de noi contractate de concesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un loc de veci roxana2008 roxana2008 Sânt in fază avansată cu dezbaterea succesiunii după soțul meu .Am pus deja in vânzare un loc de veci care este pe numele soțului. Am deja o ofertă, ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Instrainare loc de veci concesionat-cimitir privat zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am un loc de veci intr-un cimitir privat, pe care l-am achizitionat prin contract de concesionare(firma de la care l-am cumparat este concedent ... (vezi toată discuția)